Ponuda

Pivo Pulfer ZIHER - Pale Ale 0.5L

eur  -  1,86/1kom

HRK  -  14,01 /1kom

Država

Hrvatska

Regija

Grad Zagreb

Dostupna količina

1,000 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Naš klasik svijetlo je ale pivo, vrlo pitko, ugodne gorčine te savršenog balansa laganih citrusnih aroma i blagog karamelnog okusa. Naš je prvi proizvod koji se trenutno nalazi na točionicima, policama i hladnjacima brojnih ugostiteljskih i maloprodajnih objekata.

ALC 5,2% IBU: 31 EBC: 13

Opis

Pulfer pivovara na tržište Republike Hrvatske i zemalja Europske unije donosi istoimeni brend Pulfer koji od 2016. godine marljivo opskrbljuje sve pivske zaljubljenike.

Kao ponosni predstavnici nezavisne Hrvatske pivske scene od samih početaka predani smo u našoj misiji pružanja vrhunskog piva, spravljenog od najkvalitetnijih sirovina, razvijajući u isto vrijeme profesionalan i edukativan odnos s našim poslovnim partnerima i zajednicama koje pomažemo stvoriti i razviti.

Naši kreativni zaposlenici u poticajnom okruženju, kroz stalno usavršavanje i uz dostupnost suvremenim tehničko/tehnološkim novostima na tržištu, sudjeluju u kreiranju modernih pivskih uradaka kojima ćemo zasigurno ispuniti našu viziju o stvaranju jednog od vodećih pivskih brendova na tržištu.

Burza hrane preporučuje

Roze vina

Sagul Rosé

8,63 eur/kom

Crna vina

Sagul Plavac mali - crno vino

7,30 eur/kom