Ponuda

Pivo PITKO - Ale tamno pivo 0,33L

eur  -  1,13/1kom

Država

Hrvatska

Regija

Virovitičko-podravska

Dostupna količina

1,000 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Pitko tamno ale pivo proizvedeno je na tradicionalan način, dobiveno je križanjem dvaju stilova: 'Porter' i 'Stout'. Oba su stila nastala u Engleskoj. Porter je pivo koje je nastalo kao jako zahmeljeni tamni ale. Stout je jako, tamno pivo koje se radi od prženog ječmenog slada. Pitko tamni ale odlikuju jake hmeljne i sladne arome, mutna tamna rubin boja, gusta pjena, te pun i jak okus kojim prevladavaju karamel i gorak okus prženog slada.

Opis

2017. godine ohrabreni okusom i popularnošću craft pive u Hrvata odlučili smo pokrenuti proizvodnju vlastite tamne i svijetle pive. Nadamo se da će vam se sviđati kao i nama. Možemo se pohvaliti prvim pivom iz naše drage Pitomače, a samu posvetu našem gradu daje i ime našeg piva – Pitko! U našoj mini pivovari proizvodimo isključivo pivo koje je različito od industrijskog lager piva.

Naša piva su nepasterizirana, tj. nefiltrirana i to im daje posebnu čar, punoću okusa, karakterističnu boju. U našem specijalnom pivu dozvoljen je udio taloga zbog čega se deklarira kao mutno specijalno pivo. Craft piva većinom proizvode male zadružne pivovare poput naše, koje ne zanimaju veće količine nego prvenstveno kvaliteta i veća paleta okusa. S vremenom smo ponudu proširili 5 različitih vrsta piva.

Burza hrane preporučuje

Crna vina

Merlot 0.75 l

20,00 eur/kom

Ostalo

Vinjak

30,00 eur/L

Voćna vina

Vino voćno od Haskapa

13,00 eur/kom