Ponuda
Naruči na webshopu

Ulje konoplje hladno prešano 100 ml

kn  -  40,00/1kom  •  40,00/100kom  •  40,00/1000kom

EUR  -  5,32 /1kom  •  5,32 /100kom  •  5,32 /1000kom

Država

Hrvatska

Regija

Zagrebačka

Dostupna količina

50 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Ulje sjemenki konoplje je hladno prešano ulje iz najkvalitetnijih sjemenki konoplje iz ekološkog uzgoja i zato nosi sve njihove korisne hranjive vrijednosti – omega kiseline 3,6 i 9, vrijedne bjelančevine, minerale i vitamine. Izvrsna je prehrana za tijelo iznutra i izvana.

Izrađeno je od legalnih poljoprivrednih sorti konoplje koji sadrže zakonsku razinu THC-a (manje od 0,2%).

Sjeme konoplje koristi se za proizvodnju ulja, proteina i također za izravnu konzumaciju

Govorimo:
Certifikati: HACCP, Eko

Opis

Mijenjajući životne navike, svi bi trebali započeti od prehrane. Jer pametno hraneći vlastito tijelo, možete sebi pružiti život kakav zaslužujete.

Mi koristimo najbolje, prirodne sirovine kako bismo zdravlje doveli na vaš stol. Donosimo vam liniju proizvoda Letifico, osmišljenu s ciljem unapređenja vaših prehrambenih, pa time i životnih navika. Letifico se može pohvaliti organskom proizvodnjom, zdravim namirnicama i bogatim okusima prirode. Osim postojećih, cilj nam je na tržište dovesti i neke nove proizvode, misleći time i na vaše želje i potrebe. Letifico ponosno može reći da je većina našeg asortimana hrvatski proizvod, od sirovine do finalizirane verzije. Time mi potičemo, a posredno i vi, hrvatsku proizvodnju i industriju.Za vas smišljamo nove recepte, donosimo nove okuse i čekamo vas – na vašim kuhinjskim policama.

Burza hrane preporučuje

Ulje od smilja

Kvalitetno ekološko ulje smilja

1000,00 eur/kg