Ponuda
Naruči na webshopu

Ulje sikavice hladno prešano 100 ml

kn  -  68,00/1kom  •  68,00/100kom  •  68,00/1000kom

EUR  -  9,01 /1kom  •  9,01 /100kom  •  9,01 /1000kom

Država

Hrvatska

Regija

Bjelovarsko-bilogorska

Dostupna količina

30 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Ulje sikavice – dodatak prehrani.

Ulje visokog izvora antioksidanta, pogotovo silimarina. Sikavica je moćan detoksifikator jetre, a njeno ulje pomaže u obnavljanju jetrenih stanica uklanjajući toksine koji se metaboliziraju u jetri. Također se koristi u liječenju bolesti nadbubrežne žlijezde, kod upale slijepog crijeva i psorijaze te mnogih drugih upalnih stanja.

Preporučena dnevna doza je 10 g (1 žlica), a svoju primjenu nalazi u kulinarstvu, dermalnoj njezi kože te kao preventivni dodatak prehrani.

Govorimo:
Certifikati: HACCP

Opis

Mijenjajući životne navike, svi bi trebali započeti od prehrane. Jer pametno hraneći vlastito tijelo, možete sebi pružiti život kakav zaslužujete.

Mi koristimo najbolje, prirodne sirovine kako bismo zdravlje doveli na vaš stol. Donosimo vam liniju proizvoda Letifico, osmišljenu s ciljem unapređenja vaših prehrambenih, pa time i životnih navika. Letifico se može pohvaliti organskom proizvodnjom, zdravim namirnicama i bogatim okusima prirode. Osim postojećih, cilj nam je na tržište dovesti i neke nove proizvode, misleći time i na vaše želje i potrebe. Letifico ponosno može reći da je većina našeg asortimana hrvatski proizvod, od sirovine do finalizirane verzije. Time mi potičemo, a posredno i vi, hrvatsku proizvodnju i industriju.Za vas smišljamo nove recepte, donosimo nove okuse i čekamo vas – na vašim kuhinjskim policama.