Ponuda
Naruči na webshopu

Ulje crnog kima hladno prešano 250 ml

eur  -  13,27/1kom  •  11,95/100kom  •  10,62/1000kom

Država

Hrvatska

Regija

Zagrebačka

Dostupna količina

200 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Besplatna dostava do (km)

20 km

Naše ulje crnog kima dobiva se hladnim prešanjem sjemenki crnog kima. 100% kontrolirani organski uzgoj jamči sigurnost i kvalitetu sirovine, a time i gotovog proizvoda.

Preko sto sastojaka u ovom ulju utječu blagotvorno na naš organizam, prvenstveno nezasićene masne kiseline. Ima izuzetan učinak na jačanje imunološkog sustava i sprječavanju razvijanja simptoma bolesti. Redovita konzumacija ulja crnog kima pokazala se najbolja kod sprječavanja gripe i prehlade, alergija i raznih kožnih bolesti kao što su ekcemi, gljivice, svrab.

Djeluje na poboljšanje općeg stanja organizma i iscrpljenosti.

Govorimo:
Certifikati: HACCP, Eko

Opis

Mijenjajući životne navike, svi bi trebali započeti od prehrane. Jer pametno hraneći vlastito tijelo, možete sebi pružiti život kakav zaslužujete.

Mi koristimo najbolje, prirodne sirovine kako bismo zdravlje doveli na vaš stol. Donosimo vam liniju proizvoda Letifico, osmišljenu s ciljem unapređenja vaših prehrambenih, pa time i životnih navika. Letifico se može pohvaliti organskom proizvodnjom, zdravim namirnicama i bogatim okusima prirode. Osim postojećih, cilj nam je na tržište dovesti i neke nove proizvode, misleći time i na vaše želje i potrebe. Letifico ponosno može reći da je većina našeg asortimana hrvatski proizvod, od sirovine do finalizirane verzije. Time mi potičemo, a posredno i vi, hrvatsku proizvodnju i industriju.Za vas smišljamo nove recepte, donosimo nove okuse i čekamo vas – na vašim kuhinjskim policama.

Burza hrane preporučuje

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje STIPANI'S 5l

95,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,75l

21,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje STIPANI'S 1l

22,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje, Žižolera 0.5l

30,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje STIPANI'S 0,75l

17,00 eur/kom