Ponuda

Teff muesli 350 g

eur  -  6,37/1kom  •  6,37/100kom  •  6,37/1000kom

HRK  -  47,99 /1kom  •  47,99 /100kom  •  47,99 /1000kom

Država

Hrvatska

Regija

Zagrebačka

Dostupna količina

30 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Teff muesli je prirodan, ukusan, jednostavan, praktičan i zdrav!

Muesli se mogu koristiti u mlijeku, kokosovoj vodi, voćnom soku ili jogurtu. Također je ukusan za kombiniranje sa svježim ili smrznutim voćem. Teff muesli vam daje osjećaj sitosti dugo vremena.

Govorimo:

Opis

Mijenjajući životne navike, svi bi trebali započeti od prehrane. Jer pametno hraneći vlastito tijelo, možete sebi pružiti život kakav zaslužujete.

Mi koristimo najbolje, prirodne sirovine kako bismo zdravlje doveli na vaš stol. Donosimo vam liniju proizvoda Letifico, osmišljenu s ciljem unapređenja vaših prehrambenih, pa time i životnih navika. Letifico se može pohvaliti organskom proizvodnjom, zdravim namirnicama i bogatim okusima prirode. Osim postojećih, cilj nam je na tržište dovesti i neke nove proizvode, misleći time i na vaše želje i potrebe. Letifico ponosno može reći da je većina našeg asortimana hrvatski proizvod, od sirovine do finalizirane verzije. Time mi potičemo, a posredno i vi, hrvatsku proizvodnju i industriju.Za vas smišljamo nove recepte, donosimo nove okuse i čekamo vas – na vašim kuhinjskim policama.

Burza hrane preporučuje

Heljdino brašno

Brašna

1,70 eur/kg