Ponuda
Naruči na webshopu

Konopljino brašno bez glutena500 g

eur  -  3,98/1kom  •  3,98/100kom  •  3,98/1000kom

HRK  -  29,99 /1kom  •  29,99 /100kom  •  29,99 /1000kom

Država

Hrvatska

Regija

Zagrebačka

Dostupna količina

100 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Nedvojbeno je jedan od najzanimljivijih aspekata konopljinog brašna prisutnost u ovom proizvodu svih 8 esencijalnih aminokiselina.

To znači da je izvrstan biljni izvor bjelančevina , preporučljiv na primjer onima koji slijede vegetarijansku ili vegansku prehranu.

Govorimo:
Certifikati: HACCP, Eko

Opis

Mijenjajući životne navike, svi bi trebali započeti od prehrane. Jer pametno hraneći vlastito tijelo, možete sebi pružiti život kakav zaslužujete.

Mi koristimo najbolje, prirodne sirovine kako bismo zdravlje doveli na vaš stol. Donosimo vam liniju proizvoda Letifico, osmišljenu s ciljem unapređenja vaših prehrambenih, pa time i životnih navika. Letifico se može pohvaliti organskom proizvodnjom, zdravim namirnicama i bogatim okusima prirode. Osim postojećih, cilj nam je na tržište dovesti i neke nove proizvode, misleći time i na vaše želje i potrebe. Letifico ponosno može reći da je većina našeg asortimana hrvatski proizvod, od sirovine do finalizirane verzije. Time mi potičemo, a posredno i vi, hrvatsku proizvodnju i industriju.Za vas smišljamo nove recepte, donosimo nove okuse i čekamo vas – na vašim kuhinjskim policama.

Burza hrane preporučuje

Pirovo brašno

Brašna

1,70 eur/kg