Ponuda

Orahovo brašno 500 g

eur  -  8,63/1kom  •  8,63/100kom  •  8,63/1000kom

Država

Hrvatska

Regija

Zagrebačka

Dostupna količina

100 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Slastice i kolači uvijek su dobra ideja, pogotovo kako orahovo brašno daje specifičnu, bogatu aromu.

No pobrinite se da pazite koju količinu brašna stavljate u tijesta. Orahovo brašno upija dosta tekućine i treba biti u kombinaciji s nekim drugim brašnom koje će podignuti i prozračiti smjesu. Dovoljno je upotrijebiti ¼ šalice orahovog brašna na ¾ šalice nekog laganijeg brašna poput pirovog, heljdinog i cjelovitog pšeničnog.

Govorimo:
Certifikati: HACCP

Opis

Mijenjajući životne navike, svi bi trebali započeti od prehrane. Jer pametno hraneći vlastito tijelo, možete sebi pružiti život kakav zaslužujete.

Mi koristimo najbolje, prirodne sirovine kako bismo zdravlje doveli na vaš stol. Donosimo vam liniju proizvoda Letifico, osmišljenu s ciljem unapređenja vaših prehrambenih, pa time i životnih navika. Letifico se može pohvaliti organskom proizvodnjom, zdravim namirnicama i bogatim okusima prirode. Osim postojećih, cilj nam je na tržište dovesti i neke nove proizvode, misleći time i na vaše želje i potrebe. Letifico ponosno može reći da je većina našeg asortimana hrvatski proizvod, od sirovine do finalizirane verzije. Time mi potičemo, a posredno i vi, hrvatsku proizvodnju i industriju.Za vas smišljamo nove recepte, donosimo nove okuse i čekamo vas – na vašim kuhinjskim policama.

Burza hrane preporučuje

Čokolade

Čokolade i praline

1,00 eur/kom

Čokolade

SOS PMS čokolada /suvenir

2,40 eur/kom