Ponuda

Čaj Matcha (prah, 30 g)

eur  -  26,54/1kom

HRK  -  199,97 /1kom

Država

Hrvatska

Regija

Grad Zagreb

Dostupna količina

1,000 kom

Dostava kurirskom službom

Ne

Japanski fini, smrvljeni čaj u prahu, intenzivne zelene boje, okusom lagan i pomalo gorak. Nakon otvaranja pakiranja čaj je potrebno držati u hladnjaku kako bi se sačuvali svježina i dragocjeni sastojci. Matcha čaj je snažan antioksidant, potiče stvaranje energije, topi masnoće i sagorijeva kalorije.

Priprema: 1-2 g praha staviti u šalicu te preliti vodom zagrijanom na 60˚C. Čaj se miješa bambusovom metlicom dok se ne napravi pjena. Što je čvršća pjena, to je čaj bolji.

Jedna šalica Matcha čaja ekvivalent je ispijanju 10 šalica zelenog čaja u listićima, po nutritivnom i antioksidativnom sadržaju.

Opis

Otvorili smo svoja vrata 2004. godine u Lovačkom rogu te malo pomalo čarobnim mirisima i okusima osvojili srca mnogih Zagrepčana, a potom i cijele Hrvatske.

Trenutno na policama brižno čuvamo oko 120 vrsta čajeva sa svih strana svijeta: zelenih, crnih, bijelih, oolong čajeva, rooibosa, ayurvedskih te biljnih i voćnih infuzija.

Najkvalitetnije sirovine i provjereni strani partneri garancija su da ćete uživati u vrhunskim okusima i kvaliteti naših čajeva.