Ponuda
Naruči na webshopu

Brašno kvinoje bezglutensko 500 g

eur  -  4,25/1kom  •  3,98/100kom  •  3,98/1000kom

HRK  -  32,02 /1kom  •  29,99 /100kom  •  29,99 /1000kom

Država

Hrvatska

Dostupna količina

100 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Brašno dobiveno mljevenjem kvinoje odlična je alternativa za one koji preferiraju zdravije oblike pečenih proizvoda ili one koji žele izbaciti pšenično brašno iz prehrane jer ne sadrži gluten, stoga ga mogu konzumirati i oboljeli od celijakije.

Brašno kvinoje sadrži sve esencijalne aminokiseline, što omogućuje cjelovitu prehranu i bez kombinacije s drugim mahunarkama i žitaricama. Sadrži visok udio vlakana, nizak udio zasićenih masti i odličan je izbor za sve koji vole orašaste arome.

Govorimo:
Certifikati: HACCP, Eko

Opis

Mijenjajući životne navike, svi bi trebali započeti od prehrane. Jer pametno hraneći vlastito tijelo, možete sebi pružiti život kakav zaslužujete.

Mi koristimo najbolje, prirodne sirovine kako bismo zdravlje doveli na vaš stol. Donosimo vam liniju proizvoda Letifico, osmišljenu s ciljem unapređenja vaših prehrambenih, pa time i životnih navika. Letifico se može pohvaliti organskom proizvodnjom, zdravim namirnicama i bogatim okusima prirode. Osim postojećih, cilj nam je na tržište dovesti i neke nove proizvode, misleći time i na vaše želje i potrebe. Letifico ponosno može reći da je većina našeg asortimana hrvatski proizvod, od sirovine do finalizirane verzije. Time mi potičemo, a posredno i vi, hrvatsku proizvodnju i industriju.Za vas smišljamo nove recepte, donosimo nove okuse i čekamo vas – na vašim kuhinjskim policama.

Burza hrane preporučuje

Špageti

Tjestenina/specijalitet od slanutkovog brašna

5,00 eur/kom

Konopljino brašno

Laneno brašno bezglutensko 500 g

3,00 eur/kom