Ponuda

Bezglutenska kaša 20 x 50 g – za radno aktivne osobe

eur  -  15,93/1kom

Država

Hrvatska

Regija

Zagrebačka

Dostupna količina

20 kom

Dostava kurirskom službom

Ne

Bezglutenska kaša/granola za radno aktivne osobe (brain booster) predstavlja cjelovito i nutritivno bogato rješenje za doručak, međuobrok ili zamjenu za brzi obrok! Ova mješavina bezglutenskih žitarica, voća, sjemenki te sušenog bilja nastala je kao logičan odgovor na današnji svepristuni manjak energije u toku dana te potencijalne probavne poteškoće koje su posljedica brze hrane.

Bezglutenska kaša odlično je rješenje za sve osobe koje paze na svoju prehranu, ali i one koje zbog objektivnih razloga ne mogu konzumirati gluten; neovisno radi li se o celijakiji ili intoleranciji na gluten / pšenicu.

Proteini u kaši pružaju potrebnu energiju, vlakna reguliraju probavu, a nezasićene masti doprinose osjećaju sitosti i održavaju kvalitetnu energetsku razinu bez osjećaja umora i iscrpljenosti. Proteinska bezglutenska kaša rezultira relativno manjim udjelom ugljikohidrata, višim udjelima proteina i zdravih masnoća što dugotrajno osigurava kontinuiranu sitost hraneći „dobre” bakterije u crijevima. Također, pomaže u reguliraju razine glukoze u krvi polaganim oslobađanjem šećera osiguravajući stalan izvor energije.

Teff (jedan od sastojaka ove kaše) ima najviši udio hranjivih sastojaka naspram ostalih vrsta žitarica, a bogat je esencijalnim masnim kiselinama, mineralima (željezo, kalij, cink i magnezij) i visokim udjelom proteina i vitamina. Sadrži sve esencijalne aminokiseline, a također sadrži puno vlakana, lizina i kalcija. Zbog visokog sadržaja neprobavljivih vlakana usporava porast razine glukoze u krvi i umanjuje glad stoga je neizbježan u prehrani pretilih osoba, osoba s metaboličkim poremećajima, kao i osoba s kroničnim nezaraznim bolestima, ali i sportaša

Bezglutenska kaša se može koristiti u mlijeku, kokosovoj vodi, voćnom soku ili jogurtu. Također je ukusna za kombiniranje sa svježim ili smrznutim voćem. Rezultat njene konzumacije je osjećaj sitosti dugo vremena!

Govorimo:
Certifikati: HACCP, Eko

Opis

Mijenjajući životne navike, svi bi trebali započeti od prehrane. Jer pametno hraneći vlastito tijelo, možete sebi pružiti život kakav zaslužujete.

Mi koristimo najbolje, prirodne sirovine kako bismo zdravlje doveli na vaš stol. Donosimo vam liniju proizvoda Letifico, osmišljenu s ciljem unapređenja vaših prehrambenih, pa time i životnih navika. Letifico se može pohvaliti organskom proizvodnjom, zdravim namirnicama i bogatim okusima prirode. Osim postojećih, cilj nam je na tržište dovesti i neke nove proizvode, misleći time i na vaše želje i potrebe. Letifico ponosno može reći da je većina našeg asortimana hrvatski proizvod, od sirovine do finalizirane verzije. Time mi potičemo, a posredno i vi, hrvatsku proizvodnju i industriju.Za vas smišljamo nove recepte, donosimo nove okuse i čekamo vas – na vašim kuhinjskim policama.

Burza hrane preporučuje

Proizvodi bez šećera

Namaz Nutmaz maslac od lješnjaka 180g

4,65 eur/kom