Ponuda

Istarska buđola

eur  -  14,90/1kg

Država

Hrvatska

Regija

Istarska

Dostupna količina

1,000 kg

Dostava kurirskom službom

Da

Istarska buđola začinjena lovorom i crnim paprom polagano i dugo sazrijeva na zraku i postaje mekana, mirisna delicija. U svinjsku vratinu ručno se utrljava mješavina začina, nakon čega se puni u crijevo i mrežu. Suši se u komorama od četiri do šest mjeseci, ovisno o veličini sirovine. Zbog sporog je sušenja i sazrijevanja tekstura mesa vrlo mekana i sočna. Miris je ugodan i tipičan za istarske proizvode.

SASTAV PROIZVODA:

svinjski vrat bez kosti, kuhinjska sol, začini (papar, lovor), antioksidans: natrijev askorbat, konzervans: natrijev nitrit

100g proizvoda dobiveno je sušenjem 176 g svinjskog vrata bez kosti.

Čuvati na temperaturi od 0°C do +12°C

PAKIRANJA:

istarska buđola Rinfuzo, istarska buđola 1/2 vp, istarska buđola narezak 80g map, istarska buđola 230g map, istarska buđola 500g map.

Burza hrane preporučuje

Pršut

PRŠUT JELENIĆ bez kosti 500g

30,00 eur/kom