Ponuda
Naruči na webshopu

Keks od datulja punjen višnjom bezglutenski 180 g

eur  -  3,50/1kom  •  3,40/100kom  •  3,20/1000kom

Država

Hrvatska

Dostupna količina

1,000 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Potpuno jedinstvena linija keksa bez dodanog šećera i glutena. Napravljen je od prirodnih sirovina a svi šećeri u biskvitu potječu od voća u njemu s malo meda. Biskvitni medeni keks bogat je prirodnim vlaknima što je osobito korisno za osobe koje su na dijetama ili sličnim tretmanima. Konzumacijom manjih količina keksa brzo se stvara osjećaj sitosti.

Probajte keks ako osjećate manjak energije u toku dana bez bojazni da ćete imati potencijalne probavne poteškoće koje su posljedica brze hrane. Zbog visokog sadržaja neprobavljivih vlakana usporava porast razine glukoze u krvi i umanjuje glad.

Glavni sastojci: heljdino, rižino i kukuruzno brašno, mljevene datulje, voćni nadjev od višnje, chia sjemenke, začini (cimet, klinčić, đumbir), med, kokosovo ulje.

Govorimo:
Certifikati: HACCP

Opis

Mijenjajući životne navike, svi bi trebali započeti od prehrane. Jer pametno hraneći vlastito tijelo, možete sebi pružiti život kakav zaslužujete.

Mi koristimo najbolje, prirodne sirovine kako bismo zdravlje doveli na vaš stol. Donosimo vam liniju proizvoda Letifico, osmišljenu s ciljem unapređenja vaših prehrambenih, pa time i životnih navika. Letifico se može pohvaliti organskom proizvodnjom, zdravim namirnicama i bogatim okusima prirode. Osim postojećih, cilj nam je na tržište dovesti i neke nove proizvode, misleći time i na vaše želje i potrebe. Letifico ponosno može reći da je većina našeg asortimana hrvatski proizvod, od sirovine do finalizirane verzije. Time mi potičemo, a posredno i vi, hrvatsku proizvodnju i industriju.Za vas smišljamo nove recepte, donosimo nove okuse i čekamo vas – na vašim kuhinjskim policama.

Burza hrane preporučuje

Čokolade

SOS PMS čokolada /suvenir

2,40 eur/kom

Čokolade

Čokolade i praline

1,00 eur/kom