Ponuda
Naruči na webshopu

MED SUNCOKRET 900g

eur  -  10,00/1kom

Država

Hrvatska

Dostupna količina

1,000 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Besplatna dostava do (km)

10 km

Ljekovitost: Suncokretov med blagotvorno djeluje kod probavnih, plućnih i bubrežnih bolesti, posebice bolesti srca i krvnih žila. Ljekovito djeluje i na zarastanje rana, dermatitis, rinitis. Preporuča se srčanim bolesnicima, starijim osobama kojima je potreban odmor i dodatna energija, kao i djeci u razvoju.

Preporučena uporaba: Preporuča se uzimanje žlice meda prije doručka, rastopljen u mlakoj vodi, mlijeku, čaju ili u jabučnom octu.

Način čuvanja: Na sobnoj temperaturi, zaštićeno od svjetlosti.

Govorimo:

Opis

Raznovrsnost naše ponude za cilj ima podariti Vam žlicu zdravlja svaki dan. Omogućiti stjecanje navike kojom možete poboljšati kvalitetu života i istražiti sva ljekovita svojstva ovog „zlatnog balzama“.

Za korisnike koji se brinu o svom zdravlju te željeti konzumirati domaći proizvod koji će ih uvijek iznova oduševiti svojom visokom kvalitetom, okusima i zdravstvenim učinkom. Opredjelili smo se samo na vrhunski med što potvrđuje brojne zlatne medalje te razna priznanja za kvalitetu meda. Nosioci smo oznake i sustava kvalitete "DOKAZANA KVALITETA Hrvatska

Tajnu proizvodnje pravog prirodnog pčelinjeg meda pčele nose u svom tijelu i organima za probavu koji taj proizvod pretvaraju u med gotovo nezamjenjiv u ljudskoj prehrani.

Nema na svijetu pčele koja proizvodi loš med, loš med rezultat je industrijskog punjenja meda ili lošeg nesavjesnog i neobrazovanog pčelara...

Burza hrane preporučuje

Medna mješavina

Bronho med

11,50 eur/kom