Ponuda

Svježa domaća jaja iz slobodnog uzgoja

eur  -  0,30/1kom

Država

Hrvatska

Regija

Grad Zagreb

Dostupna količina

1,000 kom

Dostava kurirskom službom

Ne

Besplatna dostava do (km)

10 km

Jaja iz slobodnog uzgoja dodatno su bogatija antioksidantima, osobito vitaminima E i C te betakarotenom, a pritom su i osjetno ukusnija. Na svakom jajetu se nalazi kod koji govori odakle jaje dolazi. Svaki kupac može vidjeti način uzgoja koka (1-slobodan uzgoj), zemlju podrijetla (HR-Hrvatska) i registracijski broj farme (0232).

Proizvođač

OPG FRLJAK
EKO gospodarstvo

Glavničica 16
Sesvetski Kraljevec 10361
Hrvatska
Grad Zagreb

eko.frljak@gmail.com

Pogledaj sve oglase ovog proizvođača
Kontaktiraj proizvođača

Opis

Naša priča sa kokicama kreće 2017 godine kada prvi put registriramo mini farmu nesilica u slobodnom uzgoju i nabavljamo svoje prvo jato od 300 kokoši. Zadovoljstvo naših kupaca i sve veća potražnja zahtijevalo je povećanje kapaciteta proizvodnje te 2022. krećemo u veliku investiciju uz pomoć EU fondova.Danas naša farma broji 5000 nesilica i jako smo ponosni na nju.

Farma je izgrađena tako da zadovoljava najviše EU standarde, izgrađen je logistički i pakirni centar, hladnjača, silosi, te mješaona hrane.

Naše kokice i dalje hranimo sa hranom koju proizvodimo sami na našim poljima. Trudimo se da kvaliteta ostane ista na zadovoljstvo naših sadašnjih i budućih kupaca.

Slobodan uzgoj, kako mu i samo ime kaže, podrazumijeva da kokoši nesilice nisu smještene u kavezima već se mogu slobodno kretati u peradarniku kao i vani, imaju otvoren ulaz i izlaz iz farme .

Preko dana koke borave u prirodi, slobodno se kreću, čeprkaju, jedu bilje ili već nešto što čeprkajući nađu, odmaraju u hladovini, trčkaraju okolo.

Zbog takvog načina života i ishrane takva se jaja nazivaju i jajima sretnih koka.