Antičević-Zeleni Med

14.05.2019

Antičević-Zeleni med j.d.o.o. je tvrtka nastala na temelju dugogodišnje obiteljske tradicije iz obrta "Api Herba" kojeg je vodio moj otac gosp.Pero Antičević. Snaga prirode obogaćena znanjem i kvalitetom u srcu je svakog našeg proizvoda. Znanje, prirodni sastojci i tradicionalna receptura ključ su za kreiranje jedinstvenih visokovrijednih proizvoda za zdravlje i ljepotu. Zelenu liniju proizvoda čine Zeleni Med, Zelena Aloja, Zelene medne kapi i Zeleni propolis. S vremenom je razvijena i kozmetička linija proizvoda za njegu osjetljive kože i kože sklone alergijama. Antičević krema je prva dnevna&noćna krema u Hrvatskoj kojoj je potvrđeno njezino pozitivno djelovanje na kožu sklonu iritaciji i alergijama, te je  registrirana i dermatološki ispitana na institutu J.S.Hamilton International. Nije testirana na životinjama! U ponudi imamo i biljnu mješavinu - čaj Pročisko.

Proizvodi su iznimno ljekoviti, učinkoviti i razlikuju se od drugih iz više razloga. Zeleni Med  i Zelene medne kapi su namijenjene za pravilan rast i razvoj djece već od prve godine života, što ih čini jedinstvenim. Također, sastav svakog gotovog proizvoda je drugačiji i potpuno prirodan, proizvodi ne sadrže umjetne boje niti konzervanse. Zbog pomnog odabira sirovina rok trajanja svih naših proizvoda je 18 mjeseci. Važno je istaknuti da proizvodi nemaju kontraindikacije i nuspojave kod dugoročne primjene jer su potpuno prirodnog podrijetla. U svim proizvodima koristimo isključivo hrvatski, domaći bagremov med. Iz svih navedenih razloga naše proizvode mogu koristiti i djeca od jedne godine života, osobe uz svoju redovitu terapiju i lijekove i oboljeli od dijabetesa tipa 2 (u manjoj količini) - rekla je Klaudija Antičević, direktorica firme.

Zeleni Med pomaže kod kašlja, bronhitisa, astme, alergija, anemije također preporučuje se kod kemoterapije i zračenja za brži oporavak od bolesti uz čaj Pročisko. Sirup Zelena Aloja preporučuje se kod bolesti jetre, slabe probave, gljivice Candide, kožnih ekcema kao što je dermatitis i psorijaza.
Proizvode plasiraju direktno u klasične i biljne ljekarne i trgovine zdrave hrane. Zbog mnogobrojnih upita za suradnju planiraju izvoz u susjedne države (BIH, Srbija, Crna Gora te zemlje EU i Švicarska).
Želimo Vam dobro zdravlje!
p.s. Započnite jutro zdravom žlicom Zelenog Meda! Zdrava jetra i zdrava probava su ključ dobrog zdravlja!
Kako bi saznali sve o Antičević – Zeleni Med j.d.o.o. kao I njihovim proizvodima u ponudi posjetite njihovu web stranicu http://www.anticevic-zdravlje.com.hr.
Naravno da su prisutni I na portalu burzahrane.hr http://burzahrane.hr/company/8484

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Ostalo

Orahovo brašno 500 g

30,00 kn/kom

Eko proizvodi

EKO povrće

20,00 kn/kg

Med s dodacima

PČELARICIN SLATKIŠ

35,00 kn/kom

Mikrozelenje

MIKROZELENJE

25,00 kn/kom

Mikrozelenje

Blitva - mikrozelenje

12,00 kn/kom

Maslinovo ulje

Ekološko-ekstra djevičansko maslinovo ulje

100,00 kn/L

Bosiljak

Bosiljak svježi

12,00 kn/kom

Propolis

PROPOLIS KAPI / SPREJ

35,00 kn/kom

Ostalo

Bademovo hladno prešano ulje 250 ml

70,00 kn/kom

Eko proizvodi

Žut - ekstra djevičansko maslinovo ulje iz organskog uzgoja, BIO, 0,25 l

100,00 kn/kom

Ovčji sir

Paški sir

220,00 kn/kg

Maslinovo ulje

Maslinovo ulje

60,00 kn/L

Maslinovo ulje

"Sapparis" ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,75 lit

110,00 kn/kom

Ostalo

Crni kim - hladno prešano ulje 250 ml

110,00 kn/kom

Čili

Chilli svježi

12,00 kn/kom


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice