Vrsta oglasa
Valuta
Dostava
akcija

Opis

OPG A & Ž se bavi proizvodnjom i prodajom meda i pčelinjih proizvoda iz vlastitih pčelinjaka. Iako je tvrtka smještena u samom središtu Istre, raznolikost - klime i vegetacije - pogoduje da na tom, relativno malom, prostoru uživamo blagodati različitih medonosnih biljaka odnosno pčelinjih paša. Počevši od sjevera Istre, Ćićarije, koja obiluje vrijeskom do središta Istre gdje caruju tisuće stabala bagrema. Nakon njihovog završetka cvatnje po kršnim područjima odmah zažuti drača, a nakon nje pitomi kesten dok se jugom i istočnom obalom Istre širi plavetnilo ljekovite kadulje. Sve manja poljoprivredna obrađenost središnje Istre pogoduje raznolikom cvijeću što daje osebujan okus livadskom medu. Ta raznolikost biljnog svijeta daje nam mogućnost da okusimo prirodu u njenom izvornom obliku.

Kako se pčelarstvom bavimo od 1980. godine naš je cilj med i pčelinje proizvode proizvesti i sačuvati u što prirodnijem obliku te da tako sačuvani dospiju na stol potrošača. Trudimo se da naši pčelinjaci kao i tretiranje samih pčela bude što više u skladu s prirodom te smo stoga odlučili započeti sa ekološkom proizvodnjom meda. Od 2004. godine pod stručnim smo nadzorom AgriBioCert-a Omišalj (u Upisniku ekoloških proizvođača smo registrirani od prosinca 2004.) što dokazuje da na stol potrošača iz naših pčelinjaka dolazi certificirani ekološki med.

Oglasi

Ponuda

Livadni med 900g

60,00 kn/kom
Ponuda

Med od bagrema 900g

60,00 kn/kg
Ponuda

Med od kadulje 900g

80,00 kn/kom
Ponuda

Med od kestena 900g

65,00 kn/kom
Ponuda

Med s brusnicama 250g

30,00 kn/kom
Ponuda

Med s tamnom čokoladom 250g

30,00 kn/kom
Ponuda

Propolis 20ml

25,00 kn/kom
Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice