Zagorska juha

Na maslacu popržiti sitno sjeckani luk.

Dodati na komadiće izrezanu vratinu, šampinjone, slatku crvenu papriku u prahu (po želji), svježu papriku, mrkvu, sol, mažuran, papar i lovorov list.

Pirjajte sve na laganoj vatri, zalijte temeljcem (ili vodom) i dodajte na kockice narezan krumpir.

Kada namirnice omekšaju dodajte češnjak koji ste prethodno na sitno nasjeckali i vrhnje za kuhanje.

Poslužite u tanjuru koji možete ukrasiti listićima svježeg peršina (može biti i sjeckani peršin)

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Eko proizvodi

1,33 eur/kg

Ostalo

0,66 eur/kg

Svinjsko meso

0,13 eur/kom

Melem

20,00 eur/kom

Tikvice

0,01 eur/kg

Med s dodacima

12,00 eur/kom

Lignje

0,01 eur/kg

Pastrva

3,98 eur/kg

Masti životinjskog podrijetla

20,00 eur/kom

Šljivovica

13,00 eur/L

Krumpir

1,00 eur/kg

Ostalo

0,13 eur/kg

Špageti

1,00 eur/kom

Tanki rezanci za juhu

1,00 eur/kom

Eko proizvodi

0,50 eur/kom