Zagorska juha

Na maslacu popržiti sitno sjeckani luk.

Dodati na komadiće izrezanu vratinu, šampinjone, slatku crvenu papriku u prahu (po želji), svježu papriku, mrkvu, sol, mažuran, papar i lovorov list.

Pirjajte sve na laganoj vatri, zalijte temeljcem (ili vodom) i dodajte na kockice narezan krumpir.

Kada namirnice omekšaju dodajte češnjak koji ste prethodno na sitno nasjeckali i vrhnje za kuhanje.

Poslužite u tanjuru koji možete ukrasiti listićima svježeg peršina (može biti i sjeckani peršin)

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Maslinovo ulje

Maslinovo ulje 0.5l

10,40 eur/kom

Pršut

Drniški pršut

20,00 eur/kg

Njega tijela

EKO SPUŽVA LUFA

2,00 eur/kom

Kava

KAVA OD ŽIRA 100 g

7,00 eur/kom

Ostalo

ZAGORSKI MLINCI 500gr

1,99 eur/kom

Maslinovo ulje

Premium ekstra djevičansko maslinovo ulje Kristofola - buža 0,50L

23,00 eur/kom

Prirodni slatkiši

SMOKVENJAK kobasica 100 g

2,00 eur/kom

Bagremov med

Med Bagrem

10,00 eur/kom

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg