Zagorska juha

Na maslacu popržiti sitno sjeckani luk.

Dodati na komadiće izrezanu vratinu, šampinjone, slatku crvenu papriku u prahu (po želji), svježu papriku, mrkvu, sol, mažuran, papar i lovorov list.

Pirjajte sve na laganoj vatri, zalijte temeljcem (ili vodom) i dodajte na kockice narezan krumpir.

Kada namirnice omekšaju dodajte češnjak koji ste prethodno na sitno nasjeckali i vrhnje za kuhanje.

Poslužite u tanjuru koji možete ukrasiti listićima svježeg peršina (može biti i sjeckani peršin)

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Prepeličja jaja

Ukiseljena (marinirana) prepeličja jaja

10,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO BATAT - ljubičasti

3,00 eur/kg

Biljne kapsule

BILJKE ZA DIJABETES kapsule

35,00 eur/kom

Njega lica

Kraljevski Anti-age serum od Ruže

25,00 eur/kom

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom

Pršut

Pršut Ruža

12,50 eur/kg

Med s dodacima

IMUNO BOMBA 450 G

8,00 eur/kom

Majčina dušica

Ukiseljeni Motar (Petrovac) - 720 ml

10,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,75l

21,00 eur/kom

Feta

Ovčji feta sir

10,00 eur/kom

Inćuni

Marinirani inćun - 370ml

8,50 eur/kom

Eko proizvodi

EKO voće

1,00 eur/kg

Kava

Kava od žira

7,00 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg