Kajgana s kozicama

Repove kozica naglo propržiti na zagrijanom malinovom ulju, te ih izvaditi iz tave i staviti sa strane. Za to vrijeme jaja izmutiti u dubokoj zdjeli, začiniti prema želji (sol, papar), te na maslacu ispeći kajganu da bude zlatno žute boje.

Ovako pripremljena jaja servirati na oval, te na kajganu poslagati pripremljene kozice. Sve možemo ukrasiti sitno kosanim peršinom, te ružom od kore rajčice.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom

Majčina dušica

Ukiseljeni Motar (Petrovac) - 720 ml

10,00 eur/kom

Biska

Rakija Biska 0,70 l

24,00 eur/kom

Prepeličja jaja

Ukiseljena (marinirana) prepeličja jaja

10,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Biljne kapsule

BILJKE ZA DIJABETES kapsule

35,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje, Istarska Bjelica 0,5 l

18,00 eur/kom

Crna vina

Prtugizec 2020 1l

3,32 eur/kom

Bučino ulje

Stopostotno bučino ulje 250 ml

8,00 eur/kom

Njega lica

COLLAGEN CREAM 50 ml

27,00 eur/kom

Ostalo

Bamija-Rezana bamija Okra

200,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,75l

21,00 eur/kom

Feta

Ovčji feta sir

10,00 eur/kom

Inćuni

Marinirani inćun - 370ml

8,50 eur/kom

CBD proizvodi

CBD KAPI (20%) 10ML - PUNI SPEKTAR

73,00 eur/kom