Kajgana s kozicama

Repove kozica naglo propržiti na zagrijanom malinovom ulju, te ih izvaditi iz tave i staviti sa strane. Za to vrijeme jaja izmutiti u dubokoj zdjeli, začiniti prema želji (sol, papar), te na maslacu ispeći kajganu da bude zlatno žute boje.

Ovako pripremljena jaja servirati na oval, te na kajganu poslagati pripremljene kozice. Sve možemo ukrasiti sitno kosanim peršinom, te ružom od kore rajčice.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Gotovi proizvodi

Bijela tartufata 90 g

12,50 eur/kom

Repa

Svježa repa

1,00 eur/kg

Ostalo

Kozja skuta

15,00 eur/kg

Grickalice

Heljda snack s kukuruzom

2,65 eur/kom

Celer

Korijen celera

1,00 eur/kg

Suhe smokve

Suhe smokve

2,65 eur/kom

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg

Slatki likeri

Terranino

17,12 eur/L

Cherry rajčica

Mini rajčice

1,00 eur/kg

Poklon paketi

Poklon paket 3x čokoladne bučine koštice

12,00 eur/kom

Tartufi

Crni sjeckani tartuf 90 g

21,25 eur/kom

Paprika

Crvena paprika

1,00 eur/kg

Pirovo brašno

Pirovo brašno

2,00 eur/kg

Ostalo

Ribež inox Nini Tartufi

25,00 eur/kom