Punjene rajčice

Meso operemo i na sitno isjeckamo te stavimo na mast na kojoj se pirjao fino kosani luk.

Nakon 30 minuta kada meso bude gotovo doda se riža, dolije se voda, posolimo, zapaprimo pa se tom smjesom pune izdubljene rajčice.

Kada rajčice napunimo stavimo ih u vatrostalnu zdjelu, polijemo vrhnjem i stavimo u pečnicu.

Dodatak:

Predlaže se da se punjene rajčice posluže sa umakom.

Na masti se preprži brašno, doda se pasirana rajčica i malo šećera te se kuha 30 minuta.

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Pastrva

3,98 eur/kg

Jabuke

2,40 eur/kg

Poklon paketi

28,00 eur/kom

Ostalo

0,13 eur/kg

Svinjsko meso

0,13 eur/kom

Šljivovica

13,00 eur/L

Bučino ulje

12,00 eur/kom

Eko proizvodi

1,33 eur/kg

Maslinovo ulje

10,40 eur/kom

Masti životinjskog podrijetla

20,00 eur/kom

Lignje

0,01 eur/kg

Tikvice

0,01 eur/kg

Poriluk

1,00 eur/kg

Tanki rezanci za juhu

1,00 eur/kom

Krumpir

1,00 eur/kg