Punjene rajčice

Meso operemo i na sitno isjeckamo te stavimo na mast na kojoj se pirjao fino kosani luk.

Nakon 30 minuta kada meso bude gotovo doda se riža, dolije se voda, posolimo, zapaprimo pa se tom smjesom pune izdubljene rajčice.

Kada rajčice napunimo stavimo ih u vatrostalnu zdjelu, polijemo vrhnjem i stavimo u pečnicu.

Dodatak:

Predlaže se da se punjene rajčice posluže sa umakom.

Na masti se preprži brašno, doda se pasirana rajčica i malo šećera te se kuha 30 minuta.

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Grah

Suhi grah Trešnjevac

4,00 eur/kg

Maslinovo ulje

"Sapparis" ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,75 lit

14,60 eur/kom

Slanina

Domaća slanina

0,13 eur/kg

Pršut

PRŠUT JELENIĆ bez kosti 500g

30,00 eur/kom

CBD proizvodi

CBD Med

22,00 eur/kom

Blitva

Blitva

1,00 eur/kg

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg

Celer

Korijen celera

1,00 eur/kg

Meso peradi

Potražujemo EKO pačje i pureće meso

7,96 eur/kg

Grickalice

Heljda snack s kukuruzom

2,65 eur/kom

Cherry rajčica

Mini rajčice

1,00 eur/kg

Repa

Repa za kiseljenje

0,50 eur/kg

Jabuke

EKO Jabuka Gala

2,40 eur/kg

L jaja težine 63-73 g

Domaća jaja iz slobodnog uzgoja

0,30 eur/kom

Eko proizvodi

EKO voće

1,33 eur/kg