Punjene rajčice

Meso operemo i na sitno isjeckamo te stavimo na mast na kojoj se pirjao fino kosani luk.

Nakon 30 minuta kada meso bude gotovo doda se riža, dolije se voda, posolimo, zapaprimo pa se tom smjesom pune izdubljene rajčice.

Kada rajčice napunimo stavimo ih u vatrostalnu zdjelu, polijemo vrhnjem i stavimo u pečnicu.

Dodatak:

Predlaže se da se punjene rajčice posluže sa umakom.

Na masti se preprži brašno, doda se pasirana rajčica i malo šećera te se kuha 30 minuta.

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Poriluk

Krumpir

1,00 eur/kg

Maslinovo ulje

Maslinovo ulje 0.5l

10,40 eur/kom

Lignje

Domaće jadranske lignje

0,01 eur/kg

Ostalo

Otkupljujem povrće

0,13 eur/kg

Masti životinjskog podrijetla

Guščja mast, 600g

20,00 eur/kom

Melem

Zlatna mast od 24 ljekovite biljke 100ml – BioProizvodi Varaždin.

20,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Tikvice

Tikvice

0,01 eur/kg

Maslinovo ulje

Premium ekstra djevičansko maslinovo ulje Kristofola - buža 0,50L

23,00 eur/kom

Jabuke

EKO Jabuka Fuji

2,40 eur/kg

Proizvodi bez šećera

SMOKVENJAK kobasica 100 g

2,50 eur/kom

Svinjsko meso

Potražujemo svježe svinjsko meso

0,13 eur/kom

Pastrva

PASTRVA

3,98 eur/kg

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Ostalo

Kupujem juneći loj

0,66 eur/kg