Topla juha od vrganja

Očistimo i na ploške narežemo vrganje, operemo ih , ocijedimo i začinimo te ih pirjamo na masti na kojoj smo prethodno pržili sitno nasijeckan luk.

U drugoj posudi prepržimo brašno na masti, zalijemo vodom do određene količine gustoće, posolimo, zapaprimo te dodamo pirjane vrganje i pustimo da kuha.

Deset minuta prije serviranja dodamo kiselo vrhnje.

Ukrasimo sjeckanim zelenim peršinom.

Poslužimo sa prženim kruhom.

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Tabasco

Ljuti chili umak - OLD SMOKER

7,00 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Bučino ulje

Slavonsko bučino ulje

22,00 eur/L

Pršut

Pršut Ruža

12,50 eur/kg

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Inćuni

Marinirani inćun - 370ml

8,50 eur/kom

Prepeličja jaja

Ukiseljena (marinirana) prepeličja jaja

10,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,75l

21,00 eur/kom

Kava

Kava od žira

7,00 eur/kom

Ostalo

Bamija-Rezana bamija Okra

200,00 eur/kom

Majčina dušica

Ukiseljeni Motar (Petrovac) - 720 ml

10,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO voće

1,00 eur/kg

Bučino ulje

100% bučino ulje 0,5l

11,00 eur/kom

Suhe smokve

Suhe smokve

2,65 eur/kom

Feta

Ovčji feta sir

10,00 eur/kom