Topla juha od vrganja

Očistimo i na ploške narežemo vrganje, operemo ih , ocijedimo i začinimo te ih pirjamo na masti na kojoj smo prethodno pržili sitno nasijeckan luk.

U drugoj posudi prepržimo brašno na masti, zalijemo vodom do određene količine gustoće, posolimo, zapaprimo te dodamo pirjane vrganje i pustimo da kuha.

Deset minuta prije serviranja dodamo kiselo vrhnje.

Ukrasimo sjeckanim zelenim peršinom.

Poslužimo sa prženim kruhom.

Ocijeni recept

Recept objavio

_ _

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Tanki rezanci za juhu

Jušni rezanci s mrkvom 400 g

1,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO voće

1,33 eur/kg

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Maslinovo ulje

Maslinovo ulje 0.5l

10,40 eur/kom

Bučino ulje

Nagrađivano varaždinsko bučino ulje 0,50 l

12,00 eur/kom

Špageti

Spaghetti 400 g

1,00 eur/kom

Lignje

Domaće jadranske lignje

0,01 eur/kg

Poklon paketi

Poklon paket Božić

28,00 eur/kom

Proizvodi bez šećera

SMOKVENJAK kobasica 100 g

2,50 eur/kom

Ostalo

Otkupljujem povrće

0,13 eur/kg

Poriluk

Krumpir

1,00 eur/kg

Melem

Zlatna mast od 24 ljekovite biljke 100ml – BioProizvodi Varaždin.

20,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Ostalo

Kupujem juneći loj

0,66 eur/kg

Svinjsko meso

Potražujemo svježe svinjsko meso

0,13 eur/kom