Topla juha od vrganja

Očistimo i na ploške narežemo vrganje, operemo ih , ocijedimo i začinimo te ih pirjamo na masti na kojoj smo prethodno pržili sitno nasijeckan luk.

U drugoj posudi prepržimo brašno na masti, zalijemo vodom do određene količine gustoće, posolimo, zapaprimo te dodamo pirjane vrganje i pustimo da kuha.

Deset minuta prije serviranja dodamo kiselo vrhnje.

Ukrasimo sjeckanim zelenim peršinom.

Poslužimo sa prženim kruhom.

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Repa

Svježa repa

1,00 eur/kg

Pirovo brašno

Pirovo brašno

2,00 eur/kg

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg

Paprika

Crvena paprika

1,00 eur/kg

Poklon paketi

Poklon paket 3x čokoladne bučine koštice

12,00 eur/kom

Ostalo

Kozja skuta

15,00 eur/kg

Celer

Korijen celera

1,00 eur/kg

Grickalice

Heljda snack s kukuruzom

2,65 eur/kom

Ostalo

Ribež inox Nini Tartufi

25,00 eur/kom

Cherry rajčica

Mini rajčice

1,00 eur/kg

Gotovi proizvodi

Bijela tartufata 90 g

12,50 eur/kom

Tartufi

Crni sjeckani tartuf 90 g

21,25 eur/kom

Suhe smokve

Suhe smokve

2,65 eur/kom

Slatki likeri

Terranino

17,12 eur/L