Topla juha od vrganja

Očistimo i na ploške narežemo vrganje, operemo ih , ocijedimo i začinimo te ih pirjamo na masti na kojoj smo prethodno pržili sitno nasijeckan luk.

U drugoj posudi prepržimo brašno na masti, zalijemo vodom do određene količine gustoće, posolimo, zapaprimo te dodamo pirjane vrganje i pustimo da kuha.

Deset minuta prije serviranja dodamo kiselo vrhnje.

Ukrasimo sjeckanim zelenim peršinom.

Poslužimo sa prženim kruhom.

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Pirovo brašno

Pirovo brašno

2,00 eur/kg

Gotovi proizvodi

Bijela tartufata 90 g

12,50 eur/kom

Cherry rajčica

Mini rajčice

1,00 eur/kg

Tabasco

Ljuti umak - OLD SMOKER

7,00 eur/kom

Maslinovo ulje

"Sapparis" ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,75 lit

14,60 eur/kom

Magareće mlijeko

Magareće mlijeko

25,00 eur/L

Ostalo

Ribež inox Nini Tartufi

25,00 eur/kom

Celer

Korijen celera

1,00 eur/kg

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg

Repa

Svježa repa

1,00 eur/kg

CBD proizvodi

CBD Med

22,00 eur/kom

L jaja težine 63-73 g

Jaja iz slobodnog uzgoja

0,30 eur/kom

Paprika

Crvena paprika

1,00 eur/kg

L jaja težine 63-73 g

Domaća jaja iz slobodnog uzgoja

0,30 eur/kom

Poklon paketi

Poklon paket 3x čokoladne bučine koštice

12,00 eur/kom