Janjeći kotlet s metvicom

Janjeće kotlete (8-12 komada) posipamo solju i parom i dobro utrljamo sitno nasjeckanim listićima metvice.

Na zagrijanu tavu stavimo 2-3 žlice maslaca,1 češanj zgnječenog češnjaka i zajedno sa sitno nasjeckanim listićima metvice propirjamo i te dodamo janjeće kotlete,popržimo ih sa svake strane 3-4 minute,složimo ih na zagrijani pladanj i prelijemo sokom od prženja i ukrasimo grančicama metvice.

Češnjak (1-2 češnja) očistimo i sitno nasjeckamo i pomiješamo ih sa 1-2 žlice limunova soka,1 čašom vrhnja (150g) i dodamo soli i papra po želji te ponudimo uz janjeće kotlete.

Prilog:

Pečeni krumpir ili krumpir s peršinom i miješana salata.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Feta

Ovčji feta sir

10,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,75l

21,00 eur/kom

Ostalo

Bamija-Rezana bamija Okra

200,00 eur/kom

Eko proizvodi

OPG Čenić Danijel, eko čaj i prah divljeg šipka

21,00 eur/kg

Gin

Torpedo-51

37,16 eur/kom

Eko proizvodi

EKO voće

1,00 eur/kg

Med s dodacima

IMUNO BOMBA 450 G

8,00 eur/kom

CBD proizvodi

CBD KAPI (20%) 10ML - PUNI SPEKTAR

73,00 eur/kom

Ovčji sir

Dimljeni ovčji sir

25,00 eur/kg

Biska

Rakija Biska 0,70 l

24,00 eur/kom

Pršut

Pršut Ruža

12,50 eur/kg

Njega lica

COLLAGEN CREAM 50 ml

27,00 eur/kom

Sladila

SUKRALOZA U PRAHU 1kg

45,00 eur/kg

Bučino ulje

Stopostotno bučino ulje 250 ml

8,00 eur/kom