12 keksića za 12 dana.

Srednje
12
24 min

Sastojci

80 gr smeđi šežćer
1 Jušna žlica soda bikarbona
185 gr bademovo bršno "Letifico"

40 gr maslaca

1 jaje

1 žličica vanilije

70 grama tamne čokolade

Kad imate sve, onda:

Maslac otopite i ostavite sa strane da se ohladi.

U međuvremenu pećnicu ugrijte na 160 stupnjeva i pripremite lim za pečenje tako da na njega postavite papir za pečenje.

Jaja i šećer pjenasto umutite, dodajte im otopljeni maslac i vaniliju.

Smjesi dodajte Letifico bademovo brašno pa sve mikserom dobro povežite.

Čokoladu usitnite na manje komadiće i umiješajte je u smjesu.

Rukama oblikujte keksiće i posložite ih na lim za pečenje. Od ove doze će vam izaći oko 12 kekisća.

Pecite ih 10-12 minuta.

Pečene keksiće premjestite na rešetku da se ohlade, potom ih spremite u metalnu kutiju za kekse i potrošite unutar 12 dana.

Kad imate sve, onda:

Maslac otopite i ostavite sa strane da se ohladi.

U međuvremenu pećnicu ugrijte na 160 stupnjeva i pripremite lim za pečenje tako da na njega postavite papir za pečenje.

Jaja i šećer pjenasto umutite, dodajte im otopljeni maslac i vaniliju.

Smjesi dodajte Letifico bademovo brašno pa sve mikserom dobro povežite.

Čokoladu usitnite na manje komadiće i umiješajte je u smjesu.

Rukama oblikujte keksiće i posložite ih na lim za pečenje. Od ove doze će vam izaći oko 12 kekisća.

Pecite ih 10-12 minuta.

Pečene keksiće premjestite na rešetku da se ohlade, potom ih spremite u metalnu kutiju za kekse i potrošite unutar 12 dana.

Kad imate sve, onda:

Maslac otopite i ostavite sa strane da se ohladi.

U međuvremenu pećnicu ugrijte na 160 stupnjeva i pripremite lim za pečenje tako da na njega postavite papir za pečenje.

Jaja i šećer pjenasto umutite, dodajte im otopljeni maslac i vaniliju.

Smjesi dodajte Letifico bademovo brašno pa sve mikserom dobro povežite.

Čokoladu usitnite na manje komadiće i umiješajte je u smjesu.

Rukama oblikujte keksiće i posložite ih na lim za pečenje. Od ove doze će vam izaći oko 12 kekisća.

Pecite ih 10-12 minuta.

Pečene keksiće premjestite na rešetku da se ohlade, potom ih spremite u metalnu kutiju za kekse i potrošite unutar 12 dana.

Ocijeni recept

Recept objavio

Letifico

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Prirodni (100%) sokovi

EKO SOK OD JABUKA

15,00 kn/L

Ostalo

Limun krema

30,00 kn/kom

Maslinovo ulje

Extra djevičansko maslinovo ulje...Istra

70,00 kn/L

Mlijeko u prahu

MILKY BJELILO ZA KAVU 3 g pojedinačno serviranje, 500/1

0,25 kn/kom

Eko proizvodi

Hrenada 210g

25,00 kn/kom

Meso peradi

Pile svježe cca 9 kg (6kom)

21,90 kn/kg

Jareće meso

Jarići

22,00 kn/kg

Bučino ulje

Čisto bučino ulje 1 l

100,00 kn/L

Eko proizvodi

Prirodno hranjivo i mehanički insekticid za kukce - Neem tonic

46,27 kn/kom

Med s dodacima

Apivital Plus s vitaminom C za imunitet, 330 g

107,00 kn/kom

Bagremov med

Domaći med IDEALAN ZA POKLONE 450g

25,00 kn/kom

Njega lica

KREMA ZA LICE SMILJE 50 ml

160,00 kn/kom

Med od kestena

Kestenov med

60,00 kn/kom

Tanki rezanci za juhu

Domaći rezanci 200g

15,00 kn/kom

Slanina

Domaća slanina

1,00 kn/kg


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice