12 keksića za 12 dana.

Srednje
12
24 min

Sastojci

80 gr smeđi šežćer
1 Jušna žlica soda bikarbona
185 gr bademovo bršno "Letifico"

40 gr maslaca

1 jaje

1 žličica vanilije

70 grama tamne čokolade

Kad imate sve, onda:

Maslac otopite i ostavite sa strane da se ohladi.

U međuvremenu pećnicu ugrijte na 160 stupnjeva i pripremite lim za pečenje tako da na njega postavite papir za pečenje.

Jaja i šećer pjenasto umutite, dodajte im otopljeni maslac i vaniliju.

Smjesi dodajte Letifico bademovo brašno pa sve mikserom dobro povežite.

Čokoladu usitnite na manje komadiće i umiješajte je u smjesu.

Rukama oblikujte keksiće i posložite ih na lim za pečenje. Od ove doze će vam izaći oko 12 kekisća.

Pecite ih 10-12 minuta.

Pečene keksiće premjestite na rešetku da se ohlade, potom ih spremite u metalnu kutiju za kekse i potrošite unutar 12 dana.

Kad imate sve, onda:

Maslac otopite i ostavite sa strane da se ohladi.

U međuvremenu pećnicu ugrijte na 160 stupnjeva i pripremite lim za pečenje tako da na njega postavite papir za pečenje.

Jaja i šećer pjenasto umutite, dodajte im otopljeni maslac i vaniliju.

Smjesi dodajte Letifico bademovo brašno pa sve mikserom dobro povežite.

Čokoladu usitnite na manje komadiće i umiješajte je u smjesu.

Rukama oblikujte keksiće i posložite ih na lim za pečenje. Od ove doze će vam izaći oko 12 kekisća.

Pecite ih 10-12 minuta.

Pečene keksiće premjestite na rešetku da se ohlade, potom ih spremite u metalnu kutiju za kekse i potrošite unutar 12 dana.

Kad imate sve, onda:

Maslac otopite i ostavite sa strane da se ohladi.

U međuvremenu pećnicu ugrijte na 160 stupnjeva i pripremite lim za pečenje tako da na njega postavite papir za pečenje.

Jaja i šećer pjenasto umutite, dodajte im otopljeni maslac i vaniliju.

Smjesi dodajte Letifico bademovo brašno pa sve mikserom dobro povežite.

Čokoladu usitnite na manje komadiće i umiješajte je u smjesu.

Rukama oblikujte keksiće i posložite ih na lim za pečenje. Od ove doze će vam izaći oko 12 kekisća.

Pecite ih 10-12 minuta.

Pečene keksiće premjestite na rešetku da se ohlade, potom ih spremite u metalnu kutiju za kekse i potrošite unutar 12 dana.

Ocijeni recept

Recept objavio

Letifico

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Dodatak prehrani

Dehidrirani plod M.C.mljeveni prah.Karela/Gorka dinja.

150,00 kn/kom

Brašno iz cijelog zrna (integralno)

Bademovo brašno - blanširano 500 g

70,00 kn/kom

Maslinovo ulje

Ekološko-ekstra djevičansko maslinovo ulje

100,00 kn/L

Maslinovo ulje

iSoLa- ekološki certificirano maslinovo ulje (otok Hvar)

90,00 kn/L

Bijela vina

Rajnski rizling

18,00 kn/L

Pršut

Pršut istarski Jelenić

160,00 kn/kg

Eko proizvodi

EKO Aronija

90,00 kn/L

Pršut

Dalmatinski pršut Mataš

120,00 kn/kg

Pjenušava vina

Pjenušac Le Rosé

100,00 kn/L

Mikrozelenje

Blitva - mikrozelenje

12,00 kn/kom

Sušene kobasice

Kobasica od ovčetine

150,00 kn/kg

Mikrozelenje

MIKROZELENJE

25,00 kn/kom

Lješnjak

Domaći lješnjak iz vlastitog nasada.

60,00 kn/kg

Masti životinjskog podrijetla

EKO mast crne slavonske svinje 250ml

13,00 kn/kom

Prirodni (100%) sokovi

Aronija Nero matični sok 100%

50,00 kn/L


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice