Gratinirani krumpir sa šampinjonima i sirom

Lagano
4
15 min

Krumpir operemo i skuhamo u ljuski.

Kuhanog ga ogulimo i narežemo na ploške.

Šampinjone ogulimo i narežemo na ploške.

Luk očistimo i sitno nasjeckamo.

Na vrućem ulju ispržimo luk,dodamo šampinjone i kratko ih propirjamo.

Dodamo vrhnje i lagano umiješamo sa krumpirom i ustnjenim začinskim biljem.

Sve zajedno stavimo u nauljenu vatrostalnu posudu,prekrijemo ploškama sira Edamera i zapečemo oko 10 minuta u pećnici zagrijanoj na 180 stupnjeva.

Začinimo solju i paprom po želji.

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Ostalo

ZAGORSKI MLINCI 500gr

1,99 eur/kom

Kava

KAVA OD ŽIRA 100 g

7,00 eur/kom

Njega tijela

EKO SPUŽVA LUFA

2,00 eur/kom

Bagremov med

Med Bagrem

10,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Maslinovo ulje 0.5l

10,40 eur/kom

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg

Pršut

Drniški pršut

20,00 eur/kg

Maslinovo ulje

Premium ekstra djevičansko maslinovo ulje Kristofola - buža 0,50L

23,00 eur/kom

Prirodni slatkiši

SMOKVENJAK kobasica 100 g

2,00 eur/kom