Međimurska juha od heljde

Lagano
4
30 min

Sastojci

1 kom Luk
50 gr Heljdina kaša natural Siladi
7 dcl Temeljac (domaći ili iz kocke)
1 Jušna žlica Ulje
1 Prstohvat Sjeckano lišće peršina
1 Prstohvat Prema potrebi još papra i soli
1 kom Češanj češnjaka
1 kom List sušenog lovora

Luk nasjeckati, pržiti na malo ulja pa dodati oprane narezane vrganje i nasjeckani češanj češnjaka. Luk i vrganje pirjati, ako je potrebno podlijevati s malo vode. Kad vrganji omekšaju, dodati opranu i ocijeđenu heljdinu kašu, lagano promiješati i dodati začine.

Prema potrebi podlijevati s još vode i kuhati desetak minuta, dok kaša ne omekša.

Ocijeni recept

Recept objavio

OPG SILADI

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Meso divljači

Meso od jelena

0,10 kn/kg

Višnje

Svježe višnje (velike)

20,00 kn/kg

Tinktura

Tinktura od industrijske konoplje 100 ml

100,00 kn/kom

Meso peradi

Potražujemo EKO pačje i pureće meso

60,00 kn/kg

Ulje od smilja

Kvalitetno ekološko ulje smilja

1000,00 eur/kg

Krumpir

PLAVI KRUMPIR

15,00 kn/kg

Ostalo

Magareće mlijeko

200,00 kn/L

Smokve

Otkup svježe smokve

3,00 kn/kom

Nojeva jaja

Nojevo jaje iz slobodnog uzgoja

27,00 eur/kg

Kupine

Bobičasto voće

10,00 kn/kg

Kupine

kupine

40,00 kn/kg

Bijela vina

Bijelo vino - mješavina sorti graševina i zeleni silvanac

14,00 kn/L

Bistri

NatureEKO Sok ARONIJA&HASKAP - 0.5l

25,00 kn/kom

Magareće mlijeko

Magareće mlijeko

250,00 kn/L

Svinjsko meso

Potražujemo smrznuto svinjsko meso

1,00 eur/kg