Međimurska juha od heljde

Lagano
4
30 min

Sastojci

1 kom Luk
50 gr Heljdina kaša natural Siladi
7 dcl Temeljac (domaći ili iz kocke)
1 Jušna žlica Ulje
1 Prstohvat Sjeckano lišće peršina
1 Prstohvat Prema potrebi još papra i soli
1 kom Češanj češnjaka
1 kom List sušenog lovora

Luk nasjeckati, pržiti na malo ulja pa dodati oprane narezane vrganje i nasjeckani češanj češnjaka. Luk i vrganje pirjati, ako je potrebno podlijevati s malo vode. Kad vrganji omekšaju, dodati opranu i ocijeđenu heljdinu kašu, lagano promiješati i dodati začine.

Prema potrebi podlijevati s još vode i kuhati desetak minuta, dok kaša ne omekša.

Ocijeni recept

Recept objavio

OPG SILADI

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Prirodni slatkiši

Fruit Moons - 100% prirodne slastice

0,10 kn/kom

Roze vina

ROSE 0,75 L - VRHUNSKO VINO

32,00 kn/kom

Bijela vina

Malvazija Istarska 0,75l

40,00 kn/kom

Gin

Craft Gin Grošek

100,00 kn/kom

Konopljino brašno

Konopljino brašno

1,00 kn/kom

Ostalo

Gulaš od "boškarina" (polugotov proizvod)

150,00 kn/kom

Crna vina

Cabernet Sauvignon

102,00 kn/kom

Bijelo brašno (tip 400 i tip 550)

EKO BRAŠNO

20,00 kn/kg

Poklon paketi

Medeni poklon paket

250,00 kn/kom

Paprika

Slatka domaća začinska paprika

120,00 kn/kg

Eko proizvodi

EKO BRAŠNO

20,00 kn/kg

Crna vina

Sagul Selekcija - crno vino

105,00 kn/kom

Gin

Gin Bijeli Gusak No.1

144,00 kn/kom

Bučino ulje

Bučino ulje

0,10 kn/kom

Sadnice

Yacon

60,00 kn/kom