Registriraj se
Ponuda

Uljni repelent - mješavina za odbijanje komaraca i insekata 30ml

kn  -  50,00/1kom  •  48,00/100kom  •  46,00/1000kom

EUR  -  6,25 /1kom  •  6 /100kom  •  5,75 /1000kom

Država

Hrvatska

Regija

Grad Zagreb

Dostupna količina

500 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Mješavina eteričnih ulja lavande, limunske trave, geranija, metvice u baznim uljima badema i sezama daje intenzivan odbijajući miris za komarce i insekte, a našoj koži je ugodan. 1-2 kapi staviti na 4-5 izložena i otvorena mjesta tijela (zglobovi ruku, nogu) koji odbijaju komarce. Postupak se ponavlja svaka 3-4 sata (intenzitet mirisa s vremenom slabi).

Kod male djece i beba, mješavina se stavlja na plahtu, pokrivač, odjeću.

Osim odbijajućeg svojstva za komarce mješavina u dodiru s kožom djeluje antiseptički, protuupalno, regenerativno i smirujuće.

Govorimo:

Opis

Prunus Natura je hrvatska tvrtka specijalizirana za proizvodnju hladno prešanih nerafiniranih ulja.

Takvim načinom prešanja se zadržavaju sva esencijalna svojstva ulja koja time postižu puni kozmetički i terapijski učinak.

Ulja su 100 % prirodna, čista, proizvedena na ekološki prihvatljiv način i prema GMP-u.

Naša ulja su farmaceutske kvalitete.

Imaju zdravstvenu ispravnost i potvrdu kvalitete sa Hrvatskog Zavoda za javno zdravstvo i Farmaceutsko biokemijskog fakulteta.

Proizvode se po načelima dobre proizvođačke prakse (GMP) za kozmetiku.

Tvrtka Prunus Natura d.o.o. ima rješenje Ministarstva zdravstva za dobru proizvođačku praksu u kozmetici prema novim kriterijima EU za kozmetiku.

Ne sadrže parafine, silicone, PEG (polietilen glikol), PPG (polipropilen glikol), etoksilirane sastojke, parabene, fenoksietanol, formaldehide, derivate klora, umjetna bojila, mirise, ftalate, nitro mošuse.

Nisu testirana na životinjama.

U našem timu stručnjaka su agronom, magistra farmacije, magistar kemije, prehrambeni biotehnolog, ing. prometa, ekonomist i pravnik.

Burza hrane preporučuje

Esencijalna ulja

Esencijalno ulje smilja

150,00 kn/kom

Njega lica

Krema za oštećenu kožu Maria

525,00 kn/kom


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice