Registriraj se
Ponuda

XShape (90 kapsula)Calivita-Formula za mršavljenje i sve one koji su aktivni

kn  -  199,00/1kom  •  199,00/100kom  •  199,00/1000kom

EUR  -  24,88 /1kom  •  24,88 /100kom  •  24,88 /1000kom

Država

Hrvatska

Regija

Vukovarsko-srijemska

Dostupna količina

500 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Primjena XShape preparata uz odgovarajuću i adekvatnu fizičku aktivnost praćenu sa pravilnim načinom života i dijetalne prehrane, može značajno doprineti postizanju vitkog stasa i utegnutije tjelesne građe. XShape sadrži esencijalne aminokiseline, koje su dopunjene vitaminima i krom pikolinatom.

Kome preporučujemo?

Uloga aminokiselina u organizmu je mnogostruka, najvažnija funkcija im je međutim, da budu glavne komponente u građi raznih bjelančevina (npr. muskulatornih proteina) i supstanci proteinske prirode (npr. sinteza hormona i enzima), kao i u održavanju normalne alkalno-bazne ravnoteže i odgovarajućeg rada mišića. Karakteristika najvećeg broja suvremenih kura mršavljenja je da su siromašne aminokiselinama, kao, da se pri njihovom sprovođenju na samom početku može proknjižiti izvjestan uspjeh u pogledu skinutih kilograma, međutim smanjivanje tjelesne mase najčešće nije rezultat redukcije suvišnih masnih naslaga, već posljedica izbacivanja vode iz organizma, odnosno gubitka mišićne mase. U interesu toga da u toku dijete ne gubimo vodu i mišiće, potrebno je da unesemo odgovarajuće hranljive tvari i aminokiseline, a potrebne su i dovoljne količine tečnosti, kao i odgovarajuća fizička aktivnost. XShape uz primjenu aminokiselina primenljuje davno poznatu metodu za skidanje tjelesne mase, što uz pravilnu dopunu organizma sa odgovarajućim aminokiselinama doprinosi tome da smanjenje mase ne bude uslijed gubitka mišićnih tkiva. U našem preparatu aminokiseline smo dopunili vitaminima i kromom. Krom, putem pospešivanja dejstva inzulina koji se stvara u organizmu, pozitivno utiče na metabolizam ugljiko hidrata, masti i bjelančevina, pomaže blokiranje apetita, koje se javlja kao rezultat naglog variranja nivoa šećera u krvi, a kao takav, izvanredno može dopuniti režim prehrane za smanjivanje tjelesne mase. U našem preparatu se koristi krom u organskoj formi (krom-pikolinat), pošto je njegova apsorpcija (iskorištavanje) u organizmu mnogo efikasnija, nego kod neorganskih oblika. B-vitamini su takođe neizostavni za odgovarajuće funkcioniranje metabolizma ugljiko hidrata, masti, bjelančevina i nukleinskih kiselina, a vitamin C obezbjeđuje antioksidativnu zaštitu našeg organizma. Primjena XShape preparata uz odgovarajući način života izvanredno može doprinjeti uspješnosti dijeta i režima prehrane za smanjivanje tjelesne mase, u cilju postizanja vitkog stasa i utegnutije tjelesne građe!

PAŽNJA!

Preparat ne može zamijeniti odgovarajući režim prehrane za smanjenje tjelesne mase, ni fizičku aktivnost, kao ni eventualno potrebne izmjene u načinu života!

Sastav:

33.3 mg Vitamin C

6.6 mg Niacin

1 mg Vitamin B6 (piridoksin)

1 mcg Vitamin B12

46.6 mcg Krom

136.6 mg L-arginin

133.2 mg L-Lizin

106.6 mg L-Glutamin

77 mg L-ornitin

66.6 mg L-fenilalanin

50 mg L-karnitin

46.6 mg L-tirozin

Upotreba:1 tableta dnevno

Cijena za Hrvatsku:199 kn+15 kn dostava brzom poštom

Cijena za Veliku Britaniju i zemlje EU:26 Eur +dostava (za naruđbe preko 100 Eur gratis)

Cijena za Njemačku i Austriju:26 Eur +dostava (za naruđbe preko 100 Eur gratis)

Cijena za Sloveniju:25,80 Eur +dostava (za naruđbe preko 50 Eur gratis)

Cijena za ostale zemlje u regiji na upit

Ukoliko Vas zanima više o ovom proizvodu pogledajte liječničko predavanjne iz oglasa

Govorimo:
Certifikati: Eko

Proizvođač

Calivita Mirta
Fizička osoba

Varaždinska 29
Vukovar 32000 32000
Hrvatska
Vukovarsko-srijemska

zivjeti-zdravo.mycali.biz/
mirta.mudri@gmail.com

Pogledaj sve oglase ovog proizvođača
Kontaktiraj proizvođača

Opis

Vrhunski dodaci prehrani

Nema univerzalnih proizvoda, samo jedinstvenih rješenja

Već više od 25 godina nudimo inovativne proizvode i udovoljavamo najvišim standardima kvalitete. U našoj paleti s više od stotinu visokokvalitetnih proizvoda, nudimo proizvode koji, uz osnovne vitamine i minerale, sadrže i jedinstvene biljne komplekse.

Tradicija i inovacija

Tijekom kontinuiranog razvijanja naših proizvoda uvijek smo se oslanjali na posljednja istraživanja s polja znanosti i tehnologije.

U postupku proizvodnje dodataka prehrani, kad god je to tehnološki moguće, uvijek koristimo prirodne sirovine; naš je sljedeći cilj koristiti, i u proizvode ugraditi, aktivne sastojke iz biljaka uzgojenih na organskim farmama što je više moguće.

Osim inovacija temeljenih na posljednjim znanstvenim rezultatima, koristimo biljke koje su već stoljećima dokazano učinkovite u tradicionalnoj medicini.

Napredne formule

Tijekom razvijanja proizvoda posebnu pažnju i nastojanja usmjeravamo korištenju organskih sirovina, zbog njihove bolje apsorpcije. Naši su proizvodi osmišljeni na način da u tijelu proizvedu sinergijski učinak (uzajamno pojačavajući).

Mnogi naši vitamini i multivitamini imaju vremensko otpuštanje, čime tijelu kontinuirano osiguravaju potrebnu dozu odgovarajućeg vitamina, odnosno minerala.

Naša paleta proizvoda dodatno sadrži tekuće dodatke prehrani, koji su jednostavni i pogodni za one kojima ne odgovara konzumiranje tableta ili kapsula.

Tijekom razvijanja proizvoda pratimo promjene u preporučenim dozama kod pojedinih vitamina i minerala i prilagođavamo se tome smanjivanjem kapsula i tableta.

Široka paleta proizvoda

Odaberite između gubitka tjelesne težine, probave, detoksikacije, potpore imunitetu, proizvoda za poboljšavanje pamćenja i raspoloženja, potpore krvožilnom sustavu, proizvoda za jačanje zglobova i kostiju, proizvoda za očuvanje ljepote i proizvoda koji su osmišljeni kako za zdravlje muškaraca tako i žena, te već danas počnite živjeti kvalitetnije!

Naši certifikati

Izvrsna kvaliteta naših proizvoda certificirana je sljedećim logotipovima.

Dodaci prehrani

USDA_logo

United States Department of Agriculture

Certifikat kojeg je izdalo Ministarstvo poljoprivrede SAD-a (USDA) označava proizvode koji zadovoljavaju uvjete za organske proizvode.

European Union organic logoEU_organic_logo

Glavni cilj europskog logotipa je organske proizvode učiniti prepoznatljivima za kupce. Korištenje logotipa i ispravno deklariranje je obvezno za sve organske prehrambene proizvode u originalnom pakiranju koji su proizvedeni unutar Europske unije.

FDA_logoU.S. Food and Drug Administration

Naši dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA).

GMP_logoGood Manufacturing Practice

Proizvodnja naših dodataka prehrani odvija se u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a (Dobre proizvođačke prakse). GMP je skup minimalnih zahtjeva u pogledu kvalitete kontrole koji se primjenjuju u proizvodnji lijekova, dodataka prehrani ili prehrambenih proizvoda, od proizvodnje temeljnih sastojaka, preko radne snage koja sudjeluje u proizvodnji do upravljanja gotovim proizvodom.

Ekološka sredstva za čišćenje

US_EPA_logo

U.S. Environmental Protection Agency

Certifikat Američkog ureda za zaštitu okoliša (EPA ili USEPA) koji garantira da je svaka komponenta proizvoda kontrolirana i sigurna kako za okoliš, tako i za ljude.

Elektronički uređaji

Conformité Européene logo

Conformité Européene

Proizvod je u potpunosti u skladu sa svim važećim propisima Europske Unije.

Internationale Gesellschaft für Elektrosmog-Forschung

Proizvod je ispitao i preporučuje ga Međunarodni institut za istraživanje elektrosmoga (IGEF).

Više o svim našim proizvodima možete vidjeti preko web shop--a ili putem oglasa.

Poslom preporuke prirodnih Calivita dodataka prehrani bavim se već preko 16 godina.Preporuke preparata radim osobno a ukoliko se radi o težim zdravstvenim problemima tada uz pomoć našeg liječničkog savjetovališta.

Javite mi se s povjerenjem na gore navedene kontakte.

Države u kojima imamo zastupstva i za koje možete OVDJE naručiti naše proizvode:

Albania Austria Belgium Bosnia Bulgaria Croatia Czech Republic Cyprus Denmark Estonia Finland France Germany Greece Hungary Ireland Italy Kosova Latvia Lithuania Luxembourg Malta Macedonia Mexico Netherlands Poland Portugal Romania Serbia Slovakia Slovenia Spain Sweden United Kingdom Ukraine.

Ako živite u nekoj drugoj državi također mi se možete javiti za naruđbu.

Mogućnost naruđbe za fizičke osobe i za pravne osobe.

Ukoliko ste vlasnik ljekarne/apoteke ili npr.privatne liječničke ordinacije ili neka druga pravna osoba također mi se možete javiti u vezi suradnje tj.ako želite naše proizvode nuditi svojim kupcima i klijentima.Također vrijedi za sve gore navedene države.

ŽELIM VAM OBILJE ZDRAVLJA.

Burza hrane preporučuje

Proizvodi bez šećera

SteviQ prirodno sladilo 250/1,1g

89,99 kn/kom

Proizvodi bez šećera

SteviQ coffee 3u1 original 300g

49,98 kn/kom

Proizvodi bez šećera

SteviQ Kakao napitak 200g

29,99 kn/kom


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice