Registriraj se
Ponuda

E - PROTECT PERSONAL SET -ZAŠTITA OD ELEKTROMAGNETSKOG ZRAČENJA

kn  -  615,00/1kom  •  615,00/100kom  •  615,00/1000kom

EUR  -  76,88 /1kom  •  76,88 /100kom  •  76,88 /1000kom

Država

Hrvatska

Regija

Vukovarsko-srijemska

Dostupna količina

200 kom

Dostava kurirskom službom

Da

E - PROTECT PERSONAL SET

ZAŠTITA OD ELEKTROMAGNETSKOG ZRAČENJA

Svi elektronički uređaji i uređaji za prijenos emitiraju elektromagnetske valove. Zbog naglog porasta korištenja mobilnih elektroničkih uređaja i bežične tehnologije posljednjih godina čovjek je izložen stalnoj i neprekidno rastućoj količini elektromagnetskog zračenja. Iako nevidljivo, zračenje je potencijalno štetno za zdravlje.

E-protect linija proizvoda CaliVite® Electronics pomaže u pružanju zaštite od elektromagnetskog zračenja.

E-protect personal set sadrži:

1 E-protect karticu

2 E-protect naljepnice

E-PROTECT NALJEPNICA

E-Protect naljepnicu držite zalijepljenu izravno na elektronički uređaj. Na stražnjoj strani telefona na laptop zaslon, mikrovalnu pećnicu, auto ploči, itd Pobrinite se da instalirate na svim uređajima koje koristite!

E-CARD PROTECT

Za najbolje efekte zaštite E-CARD PROTECT trebate držati blizu tijela. Instalirajte ju u svoj džep, torbicu ili novčanik. Neka ju nosi svaki član obitelji, posebno djeca.

Kome preporučujemo?

Svima koji žele da se učinkovito bore protiv simptoma koji se javljaju kod pretjeranog izlaganja elektromagnetskim poljima, kao što su:

anksioznost

vrtoglavica

crvenilo kože

teškoće koncentriranja

depresija

umor

glavobolje

osjete trnce i toplinu

slabljenje memorije

mučnina

palpitacije (ubrzani otkucaji srca)

osip na koži

poremećaji spavanja

Ako patite od bilo kojeg od ovih simptoma, a ni vi ni vaš liječnik ne zna zašto je to tako, svakako bi imalo smisla da svoje izlaganje elektromagnetskom zračenju smanjite. Simptomi elektromagnetskog zračenja s vremenom će eskalirati. Nakon dugog razdoblja izlaganja (obično nekoliko godina ili čak desetljeća) mogu se manifestirati bolesti, kako bi bili sigurni odlučite se na vrijeme za prevenciju.

Jeste li znali da djeca imaju veći sadržaj vode u tijelu, što rezultira da izlaganje elektromagnetskom zračenju prodire dublje u njihove mozgove? Pametno koristiti mobilni telefon znači ne usmjeravati ga na djetetovu glavu

Ukoliko vas zanima više o ovim proizvodima pogledajte video u oglasu

E - PROTECT PERSONAL SET

Cijena za Hrvatsku:615 kn,dostava gratis

Plaćanje pouzećem ili po dogovoru s kupcem,za pravne osobe virmanom

Mogućnost obročnost otplate kreditnim karticama Diners,Amex,Mastercard i Maestro Zagrebačke banke

E - PROTECT PERSONAL SET

Mogućnost naruđbe i za inozemstvo

Cijena za Veliku Britanju i zemlje EU:80 Eur +dostava (za naruđbe preko 100 Eur dostava gratis)

Cijena za Njemačku i Austriju:80 Eur +dostava (za naruđbe preko 100 Eur dostava gratis)

Cijena za Sloveniju:80 Eur +dostava gratis(za naruđbe preko 50 Eur dostava gratis)

Cijena za ostale zemlje u regiji na upit.

Govorimo:

Proizvođač

Calivita Mirta
Fizička osoba

Varaždinska 29
Vukovar 32000 32000
Hrvatska
Vukovarsko-srijemska

zivjeti-zdravo.mycali.biz/
mirta.mudri@gmail.com

Pogledaj sve oglase ovog proizvođača
Kontaktiraj proizvođača

Opis

Vrhunski dodaci prehrani

Nema univerzalnih proizvoda, samo jedinstvenih rješenja

Već više od 25 godina nudimo inovativne proizvode i udovoljavamo najvišim standardima kvalitete. U našoj paleti s više od stotinu visokokvalitetnih proizvoda, nudimo proizvode koji, uz osnovne vitamine i minerale, sadrže i jedinstvene biljne komplekse.

Tradicija i inovacija

Tijekom kontinuiranog razvijanja naših proizvoda uvijek smo se oslanjali na posljednja istraživanja s polja znanosti i tehnologije.

U postupku proizvodnje dodataka prehrani, kad god je to tehnološki moguće, uvijek koristimo prirodne sirovine; naš je sljedeći cilj koristiti, i u proizvode ugraditi, aktivne sastojke iz biljaka uzgojenih na organskim farmama što je više moguće.

Osim inovacija temeljenih na posljednjim znanstvenim rezultatima, koristimo biljke koje su već stoljećima dokazano učinkovite u tradicionalnoj medicini.

Napredne formule

Tijekom razvijanja proizvoda posebnu pažnju i nastojanja usmjeravamo korištenju organskih sirovina, zbog njihove bolje apsorpcije. Naši su proizvodi osmišljeni na način da u tijelu proizvedu sinergijski učinak (uzajamno pojačavajući).

Mnogi naši vitamini i multivitamini imaju vremensko otpuštanje, čime tijelu kontinuirano osiguravaju potrebnu dozu odgovarajućeg vitamina, odnosno minerala.

Naša paleta proizvoda dodatno sadrži tekuće dodatke prehrani, koji su jednostavni i pogodni za one kojima ne odgovara konzumiranje tableta ili kapsula.

Tijekom razvijanja proizvoda pratimo promjene u preporučenim dozama kod pojedinih vitamina i minerala i prilagođavamo se tome smanjivanjem kapsula i tableta.

Široka paleta proizvoda

Odaberite između gubitka tjelesne težine, probave, detoksikacije, potpore imunitetu, proizvoda za poboljšavanje pamćenja i raspoloženja, potpore krvožilnom sustavu, proizvoda za jačanje zglobova i kostiju, proizvoda za očuvanje ljepote i proizvoda koji su osmišljeni kako za zdravlje muškaraca tako i žena, te već danas počnite živjeti kvalitetnije!

Naši certifikati

Izvrsna kvaliteta naših proizvoda certificirana je sljedećim logotipovima.

Dodaci prehrani

USDA_logo

United States Department of Agriculture

Certifikat kojeg je izdalo Ministarstvo poljoprivrede SAD-a (USDA) označava proizvode koji zadovoljavaju uvjete za organske proizvode.

European Union organic logoEU_organic_logo

Glavni cilj europskog logotipa je organske proizvode učiniti prepoznatljivima za kupce. Korištenje logotipa i ispravno deklariranje je obvezno za sve organske prehrambene proizvode u originalnom pakiranju koji su proizvedeni unutar Europske unije.

FDA_logoU.S. Food and Drug Administration

Naši dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA).

GMP_logoGood Manufacturing Practice

Proizvodnja naših dodataka prehrani odvija se u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a (Dobre proizvođačke prakse). GMP je skup minimalnih zahtjeva u pogledu kvalitete kontrole koji se primjenjuju u proizvodnji lijekova, dodataka prehrani ili prehrambenih proizvoda, od proizvodnje temeljnih sastojaka, preko radne snage koja sudjeluje u proizvodnji do upravljanja gotovim proizvodom.

Ekološka sredstva za čišćenje

US_EPA_logo

U.S. Environmental Protection Agency

Certifikat Američkog ureda za zaštitu okoliša (EPA ili USEPA) koji garantira da je svaka komponenta proizvoda kontrolirana i sigurna kako za okoliš, tako i za ljude.

Elektronički uređaji

Conformité Européene logo

Conformité Européene

Proizvod je u potpunosti u skladu sa svim važećim propisima Europske Unije.

Internationale Gesellschaft für Elektrosmog-Forschung

Proizvod je ispitao i preporučuje ga Međunarodni institut za istraživanje elektrosmoga (IGEF).

Više o svim našim proizvodima možete vidjeti preko web shop--a ili putem oglasa.

Poslom preporuke prirodnih Calivita dodataka prehrani bavim se već preko 16 godina.Preporuke preparata radim osobno a ukoliko se radi o težim zdravstvenim problemima tada uz pomoć našeg liječničkog savjetovališta.

Javite mi se s povjerenjem na gore navedene kontakte.

Države u kojima imamo zastupstva i za koje možete OVDJE naručiti naše proizvode:

Albania Austria Belgium Bosnia Bulgaria Croatia Czech Republic Cyprus Denmark Estonia Finland France Germany Greece Hungary Ireland Italy Kosova Latvia Lithuania Luxembourg Malta Macedonia Mexico Netherlands Poland Portugal Romania Serbia Slovakia Slovenia Spain Sweden United Kingdom Ukraine.

Ako živite u nekoj drugoj državi također mi se možete javiti za naruđbu.

Mogućnost naruđbe za fizičke osobe i za pravne osobe.

Ukoliko ste vlasnik ljekarne/apoteke ili npr.privatne liječničke ordinacije ili neka druga pravna osoba također mi se možete javiti u vezi suradnje tj.ako želite naše proizvode nuditi svojim kupcima i klijentima.Također vrijedi za sve gore navedene države.

ŽELIM VAM OBILJE ZDRAVLJA.

Burza hrane preporučuje

Proizvodi bez šećera

SteviQ coffee 3u1 original 300g

49,98 kn/kom

Proizvodi bez šećera

SteviQ prirodno sladilo 250/1,1g

89,99 kn/kom

Proizvodi bez šećera

SteviQ Kakao napitak 200g

29,99 kn/kom


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice