Ponuda

DŽEM OD KUPINE I JABUKE

kn  -  20,00/1kom  •  18,00/100kom

EUR  -  2,5 /1kom  •  2,25 /100kom

Država

Hrvatska

Regija

Osječko-baranjska

Dostupna količina

250 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Sastojci;Kupina 60%

Jabuka 20%

Agava sirup 20%

*Oznaka ekološke sirovine

Pakiranje;314 ml

DŽEM OD KUPINA I JABUKE je ekološki prirodni džem proizveden od ekološki uzgojenih jabuka, kupina i krušaka na eko-gospodarstvu „Orlov put“.

UZGOJ JABUKE I KUPINE :ekološke sorte voća uzgajaju se uz hranidbu ekološkim stajskim gnojivom i uz minimalnu primjenu ekoloških sredstava zaštite na oranici koja 27 godina nije kemijski tretirana

BERBA: ručna, uz direktnu preradu na gospodarstvu

Govorimo:
Certifikati: Eko

Opis

EKO-GOSPODARSTVO ORLOV PUT

Orlov put se nalazi na iznimno povoljnoj poziciji za bavljenje ekološkom poljoprivredom. Izolirano šumom i udaljeno od prometnica prostire se na oko 7 hektara oranica koje nisu kemijski tretirane niti obrađivane od davne 1988. godine. Površine gospodarstva u samoj su blizini ulaza u zaštićeni Park prirode Kopački rit, a u isto vrijeme samo šest kilometara od Osijeka.

Eko gospodarstvo Orlov put osnovao je u samim začecima ekološke proizvodnje u Republici Hrvatskoj dipl.ing. poljoprivrede Gorana Guska iz Kopačeva, općina Bilje. Gospodarstvo je 2001. godine upisano u državni ekoupisnik pod brojem 7.

2008.g. Goran Gusak, vlasnik Orlovog puta, proglašen je NAJBOLJIM POLJOPRIVREDNIM PROIZVOĐAČEM U REPUBLICI HRVATSKOJ na natječaju Ministarstva poljoprivrede RH.

2012.g. Orlov put je dobio ZELENU POVELJU OSJEČKO-BARANJSKE ŽUPANIJE.

https://www.youtube.com/watch?v=ftqWPzKK-tQ

Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice