Registriraj se
Ponuda

Graševina vrhunsko vino 2015, 0.75 l Podruma Vineda u trgovini LU-MA EKSKLUZIVNA VINA

kn  -  33,00/1kom

EUR  -  4,13 /1kom

Država

Hrvatska

Regija

Virovitičko-podravska

Dostupna količina

100 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Vrhunsko vino sorte Graševina Podruma Vineda možete pronaći i u trgovini LU-MA EKSKLUZIVNA VINA na adresi Ilirska ulica 18, Zagreb

Vino graševina zelenkastožućkaste boje, zaokružena okusa i mirisa,odaje svježinu i prija uz topla predjela , tjesteninu, puricu s mlincima i jela od ribe.

Graševina kao autohtona sorta ovoga kraja u Podrumu Vineda dobila je prvo mjesto po proizvodnji sa 4 ha površine vinograda.Prve loze graševine posađene su odavno u vrijeme pradjedova i djedova do naših roditelja, a onda i nas samih.

Možemo ponuditi vrhunsku graševinu, izborne berbe graševine i kvalitetnu graševinu našim starim i novim vinoljubcima.

LU-MA EKSKLUZIVNA VINA

Ilirska ulica 18, 10 000 Zagreb

+385 98 9100 352

info@lumaekskluziv.hr

Govorimo:

Opis

Podrum Vineda d.o.o. osnovan je iz ljubavi i želje za stvaranjem novih vrijednosti 2005.godine na temeljima tradicije dviju obitelji Kaša i Kovač. Mlađe generacija naših obitelji, Damir Kaša dr.vet.med. i Neven Kovač ing.agr. zasadili su 2008.godine prve ozbiljnije površine pod vinogradima sa domaćom autohtonom sortom graševina, a velika nam je želja posaditi staru, pomalo zaboravljenu i iskorijenjenu sortu ovoga kraja kadarku.

Podrum Vineda nalazi se u Virovitičko-podravskoj županiji u srcu virovitičkog vinogorja na pjeskovitom tlu mjesta Vukosavljevica, gdje proizvodimo kvalitetna i vrhunska vina s kontroliranim zemljopisnim podrijetlom od grožđa ubranog s poznatih bilogorskih obronaka Aršanja i Klainog brda.

Proteklih godina tvrtka je uložila u kupovinu i okrupnjivanje zemljišta, te podizanje novih nasada vinograda. Trenutno je u vlasništvu oko 8 ha, od toga je trenutno 6 ha pod vinogradima uz 1 ha vinograda ugovorenih kroz kooperaciju sa privatnim proizvođačima grožđa. U ponudi vinske karte Podruma Vineda možete pronaći nekoliko crnih i bijelih vina od graševine u kvalitetnim i vrhunskim kategorijama (chardonnay, cabernet sauvignon, frankovka), od suhog do poluslatkog za svakog kušača po odabiru.

Vizija poslovanja Podruma Vineda je daljnje povećenje proizvodnje vina, podizanje novih nasada vinograda, vraćanje u funkciju trenutno zapuštenih površina kojih je svakog dana sve više, te bavljenje ruralnim turizmom od gastronomske ponude ovoga kraja do uživanja u Podravskim kletima kako je to nekada bilo.

Vukosavljevačka graševina i vinogradi ne smiju biti zaboravljeni i želja nam je da i dalje iz ovih područja dolazi prepoznatljiva kvaliteta vina od grožđa kasnih i izbornih berbi. Sve smo više prisutni na sajmovima i izložbama uz veliku zapaženost i prepoznatljivost kvalitete, gdje smo često puta sukladno tome i nagrađivani.

Burza hrane preporučuje

Crna vina

Pjenušac "BARUN" brut

130,00 kn/kom

Bijela vina

Kvalitetna i vrhunska bijela vina

30,00 kn/L


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice