Ponuda

Kraljevski nektar - 400 g

kn  -  150,00/1kom  •  15000,00/100kom  •  150000,00/1000kom

EUR  -  18,75 /1kom  •  1875 /100kom  •  18750 /1000kom

Država

Hrvatska

Regija

Krapinsko-zagorska

Dostupna količina

100 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Kraljevski nektar mješavina je svih najvrijednijih proizvoda iz košnice. Napravljen je od svježe matične mliječi, svježeg peluda (cvjetnog praha), propolisa i meda. Njegove lijekovite i nutritivne vrijednosti kriju se upravo u tome što se za izradu koriste svježi sastojci u onakvom obliku kakav se nalazi u košnici. Pelud nije sušen, već svjež, čime su potpuno očuvane njegove najvažnije i najvrijednije komponente - vitamini i minerali. Matična mliječ u proizvod se stavlja svježa i potiče stanice organizma na obnovu i borbu protiv raznih štetnih čimbenika.

Proizvod je namijenjen svima koji žele ojačati imunitet, očvrsnuti organizam, a također se preporuča kod teško oboljelih pacijenata kako bi organizam potaknuli na što bržu regeneraciju i povratak ka zdravlju i vitalnosti. Mogu ga koristiti sve dobne kategorije, od djece pa sve do pripadnika starije životne dobi.

Za vitalne i zdrave ljude preporuča se 1 žličica dnevno, poslije obroka.

Kod ljudi s narušenim imunitetom 2-3 žličice dnevno, poslije obroka.

Proizvod se drži na tamnom i hladnom mjestu zbog osjetljivosti svježih sastojaka.

Rok trajanja je 1 mjesec od datuma proizvodnje.

Sastojci: 77% med, 16% svježi pelud, 6% svježa matična mliječ,1% propolis

Pakiranje: 400g

Sve naše proizvode možete pronaći i degustirati na našem štandu na tržnici Dolac svakim danom od 8h do 14h.

Opis

OPG Željko Grobotek malo je obiteljsko gospodarstvo iz srca Zagorja. Bavimo se pčelarstvom već više od 30 godina te vam nudimo mnoštvo pčelinjih proizvoda i pripravaka koji su plod marljivog rada naše obitelji. Nudimo vam potpuno prirodne i svježe proizvode, upravo onakve kakvi se nalaze u košnici, bez sušenja, pregrijavanja i uništavanja svih najvrijednijih sastojaka iz pčelinje košnice. Kod nas možete pronaći razne vrste medova, kao što su med od bagrema, kestena, medljikovac jele, nekoliko vrsta cvijetnih medova te med u saću. Nudimo vam i svježi cvijetni prah, propolis, svježu matičnu mliječ, vosak, razne kreme na bazi propolisa i voska s dodatkom eteričnih ulja. Kao naš najposebniji proizvod istaknuli bismo KRALJEVSKI NEKTAR - to je mješavina meda, svježeg peluda od cvijeta kestena i kupine, propolisa i meda. Ovaj proizvod radimo od samih početaka i to uvijek po istoj, provjerenoj recepturi i sa svježim sastojcima.

Naše proizvode možete kupiti i degustirati na tržnici Dolac u Zagrebu, svakim danom od 8 do 14h ili kod nas na našem gospodarstvu u srcu Zagorja podno planine Ivanščice. Rado ćemo vam prezentirati sve svoje proizvode i objasniti sve što vas zanima.

Možete nas također pratiti i na Instagram profilu https://www.instagram.com/opg_zeljkogrobotek/, gdje se možete dodatno informirati o našim proizvodima.

Burza hrane preporučuje

Propolis

Propolis kapi

25,00 kn/kom


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice