Juha od rakova

Rakove (hlap, rakovica ili jastog) je potrebno očistiti i skuhati ih u slanoj vreloj vodi.

Nakon što se skuhaju odvoji se meso od ljuske.

Kada odvojimo meso lagano ga pirjamo na maslacu, dodamo brašno pa prelijemo vodom ili juhom u kojoj se kuhalo zelenje te kuhamo 15-20 minuta.

Servira se sa prženim kruhom, te juhu možemo ukrasiti sjeckanim peršinom.

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje, Žižolera 0.5l

30,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO mladi luk

5,00 eur/kg

Lipov med

MED LIPA 900g

12,50 eur/kom

Medljikovac med

MED MEDLJIKA 900g

14,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje STIPANI'S 0,75l

17,00 eur/kom

Čokolade

Čokolade i praline

1,00 eur/kom

Juneće meso

Mlada junad

1000,00 eur/kom

Džemovi

Miješani džem od malina i kupina

4,50 eur/kom

Bijela vina

Sauvignon 2019

5,97 eur/kom

Ostalo

PRIRODNA AROMA U PRAHU - JAGODA 100g

8,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje STIPANI'S 5l

95,00 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom

Sadnice

Sladni Agar

7,50 eur/kom