Dalmatinski omlet

Luk i rajčicu očistimo i narežemo na rezance.

Pršut isto narežemo na rezance.

Jaja razmutimo i posolimo.

Na ugrijanom ulju popržimo luk i pršut.

Dodamo rajčicu i peršin i još malo pirjamo.

Prelijemo razmućenim jajima i popaprimo.

Gotovo je kad jaja dobiju lijepu zlatnu boju.

Ukrasiti možemo cvijetićima napravljenim od pršuta i cvijetićima peršina.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Teleće meso

Teletina, junetina, škotsko govedo

50,00 kn/kg

Orah

Orasi - očišćeni

60,00 kn/kg

Ovčji sir

MLADI KOZJI SIR

36,00 kn/kom

ostalo

CannaBio Konopljika – jako alk. Piće 40,0% - 0,2L

72,00 kn/kom

Ulje konoplje

CannaBio Ulje Konoplje hladno prešano - 250 ml

78,00 kn/kom

Ulje od smilja

100 % Premium bučino ulje

120,00 kn/L

ostalo

CannaBio Konopljika – jako alk. Piće 40,0% - 0,5L

142,00 kn/kom

Đumbir

Đumbir

13,00 kn/kg

Eko proizvodi

Ekološko maslinovo ulje Cadenela Cuvee 0,5l

20,00 eur/kom

Njega lica

CannaBio Konopljina Krema (hidratacija i njega lica) - 10% ulja konoplje – 50ml

122,00 kn/kom

Bučino ulje

100 % Hladno prešano bučino ulje

300,00 kn/L

Crna vina

Cabernet sauvignon, Merlot, Plavac mali - RINFUZA

25,00 kn/L

Bijela vina

BIJELO SUHO VINO CUVÉE

12,00 kn/L

Bijela vina

SILVANAC ZELENI

35,00 kn/kom

Vrganji

Vrganji

70,00 kn/kg


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice