Dalmatinski omlet

Luk i rajčicu očistimo i narežemo na rezance.

Pršut isto narežemo na rezance.

Jaja razmutimo i posolimo.

Na ugrijanom ulju popržimo luk i pršut.

Dodamo rajčicu i peršin i još malo pirjamo.

Prelijemo razmućenim jajima i popaprimo.

Gotovo je kad jaja dobiju lijepu zlatnu boju.

Ukrasiti možemo cvijetićima napravljenim od pršuta i cvijetićima peršina.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Masti životinjskog podrijetla

Prodaje se domaća svinjska mast

10,00 kn/L

Ostalo

Hren sviježi,korijen

20,00 kn/kg

Ostalo

Ocat Jabučni 1L

10,00 kn/L

Bagremov med

Med bagrem

50,00 kn/kom

Svinjsko meso

Svinjsko pakirano meso 50kg/tjedno

40,00 kn/kg

Teleće meso

Teletina - prodaja teladi autohtone pasmine Lička Buša za obradu ili rasplod

30,00 kn/kg

Suncokretovo ulje

Hladno prešano ulje suncokreta

40,00 kn/L

Ostalo

Kulenova seka

200,00 kn/kg

Ostalo

Dagnje

15,00 kn/kg

Matična mliječ

Kraljevski nektar - 400 g

150,00 kn/kom

Panceta

Slanina od crne svinje

100,00 kn/kg

Leća

Leća

35,00 kn/kom

Meso peradi

Pileće bijelo meso

34,00 kn/kg

Ostalo

Samoborski bermet

70,00 kn/kom

Svinjsko meso

Crna slavonska svinja

20,00 kn/kom


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice