Ponuda

ZAGORSKI MLINCI

kn  -  15,00/1kg

EUR  -  1,88 /1kg

Država

Hrvatska

Regija

Krapinsko-zagorska

Dostupna količina

200,000 kg

Dostava kurirskom službom

Da

Besplatna dostava do (km)

10 km

''KOGUTEX Tjestenine '' d.o.o. proizvodi dvije vrste mlinaca, zagorski mlinci 500gr i rustikalni mlinci 500gr.

Mlinci se proizvode u pogonu proizvodnje koja ispunjava sve higijenske i zdravstvene norme, HACCP sustav samokontrole i sljedivosti, BV certifikat, oznaka ZOZP i znak Hrvatske kvalitete, samo su jamstvo našim potrošačima da kupuju provjeren i siguran proizvod, koji je rađen po strogoj proizvođačkoj specifikaciji, i dolazi iz određenog zemljopisnog područja. Pogon proizvodnje je u skladu sa svim propisima i normama za proizvodnju prehrambenih artikala, čemu svjedoče svi atesti i projekti, koji su bili potrebni da se proizvodnja vrši na siguran i zdrav način. Proizvodnja se odvija pod stalnim video nadzorom. Zagorski mlinci i Rustikalni mlinci mogu se upotrijebiti 12 mjeseci od datuma proizvodnje tj. do označenog datuma koji je otisnut na svakom pojedinačnom pakiranju, a kakvoća i kvaliteta mlinaca, a tako i sama analiza kiselinskog stupnja i postotak vlage, redovito se kontroliraju od strane Laboratorija za analitičku kemiju kod Instituta u Križevcima i Zavoda za javno zdravstvo u Zaboku.

Zagorski mlinci su oduvijek bili simbol domaće kuhinje, te vezani uz samo podneblje Hrvatskog Zagorja. Starinskim domaćim načinom pripreme, oduvijek su bili rado prisutan prilog za svakim stolom uz svakojako pečenje, a svima nama dobro poznati u vrijeme blagdana, kada je blagdanska purica nezamisliva bez njih kao glavnog priloga, prepoznatljiva mirisa, okusa i izgleda.

Priprema je više nego jednostavna, a cijenom su vrlo pristupačni.

Govorimo:
Certifikati: HACCP

Opis

Poduzeće ''KOGUTEX'' d.o.o. osnovano je kao obiteljska tvrtka 1991. godine, kada je i otvorena prva trgovina mješovitom robom u Jertovcu, a registrirano je kao proizvodno-trgovačko i uslužno poduzeće. 2016. godine osnovana je tvrtka - kćer KOGUTEX Tjestenine doo koja se odvaja od trgovačke djelatnosti tvrtke KOGUTEX doo, te preuzima i nastavlja sa radom proizvodnje Zagorskih mlinaca a u budućnosti će se spomenuta tvrtka početi baviti i proizvodnjom sušene tjestenine, te prehrambenim proizvodima. Tvrtka KOGUTEX Tjestenine doo je certificirani proizvođač zagorskih mlinaca od stane certifikacijskog tijela Bureau Veritas Croatia d.o.o. Vodeći smo proizvođać ovog specifično ručno rađenog proizvoda sa kapacitetom proizvodnje od gotovo preko 220 tona zagorskih mlinaca tokom kalendarske godine. Uz tržište RH, izvozimo i na tržišta i drugih članica EU:

Tvrtka je u 100% privatnom vlasništvu. Djelatnost naše tvrtke je proizvodnja Zagorskih mlinaca, proizvoda Zaštičenog oznakom zemljopisnog podrijetla na nivou EU i znaka Hrvatske kvalitete od strane HGK. U proizvodnom pogonu zapošljavamo 17 djelatnika.

Danas poslujemo u sustavu obje tvrtke na 5 lokacija: trgovine u Konjšćini, Zlatar Bistrici, Galovcu i u Bedenici, te pogon proizvodnje zagorskih mlinaca koji je smješten u Jertovcu.

Burza hrane preporučuje

Tagliatelle

Tjestenina od pira

50,00 kn/kg

Tagliatelle

Domaća tjestenina

15,00 kn/kg


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice