Vrsta oglasa
Valuta
Dostava
akcija

Opis

Poduzeće ''KOGUTEX'' d.o.o. osnovano je kao obiteljska tvrtka 1991. godine, kada je i otvorena prva trgovina mješovitom robom u Jertovcu, a registrirano je kao proizvodno-trgovačko i uslužno poduzeće. 2016. godine osnovana je tvrtka - kćer KOGUTEX Tjestenine doo koja se odvaja od trgovačke djelatnosti tvrtke KOGUTEX doo, te preuzima i nastavlja sa radom proizvodnje Zagorskih mlinaca a u budućnosti će se spomenuta tvrtka početi baviti i proizvodnjom sušene tjestenine, te prehrambenim proizvodima. Tvrtka KOGUTEX Tjestenine doo je certificirani proizvođač zagorskih mlinaca od stane certifikacijskog tijela Bureau Veritas Croatia d.o.o. Vodeći smo proizvođać ovog specifično ručno rađenog proizvoda sa kapacitetom proizvodnje od gotovo preko 220 tona zagorskih mlinaca tokom kalendarske godine. Uz tržište RH, izvozimo i na tržišta i drugih članica EU:

Tvrtka je u 100% privatnom vlasništvu. Djelatnost naše tvrtke je proizvodnja Zagorskih mlinaca, proizvoda Zaštičenog oznakom zemljopisnog podrijetla na nivou EU i znaka Hrvatske kvalitete od strane HGK. U proizvodnom pogonu zapošljavamo 17 stručno osposobljenih djelatnica. Na raspolaganju nam je vlastita logistika (skladište, teretna vozila, viličar), a imamo i nekoliko partnera u transportu, stoga od primitka narudžbe robu isporučujemo unutar 72 sata bilo gdje u HR.

Danas poslujemo u sustavu sa obje tvrtke na 5 lokacija: trgovine u Konjšćini, Zlatar Bistrici, Galovcu i u Bedenici, te pogon proizvodnje zagorskih mlinaca koji je smješten u Jertovcu.

Gdje možete kupiti KOGUTEX mlince?

- KONZUM

- NTL d.o.o.

- Gavranović d.o.o.

- Decentia d.o.o.

- Velpro Centri

- Cedekap d.o.o.

- Metro

- KTC

- Stridon Promet

- TC Dandy

- MiP Sisak

- Prehrana trgovina d.d.

- Market Mateković Visoko

- Branka d.o.o. Varaždin

- Jagoda trgovina Zg

- Agrodalm d.o.o.

- Magnificus promet Ščitarjevo

- Sara trgovina Zagreb

- Trgostil Donja Stubica

- TP Varaždin

- Vrutak d.o.o.

- Dado Slunj

- Strahinjčica d.o.o.

- Oregon d.o.o. Rijeka

- MPS Hotnja

- VITO d.o.o. Koprivnica

- Madis d.o.o. Križevci

- Čokoland d.o.o.

- Stanić Diskonti d.o.o.

- Pipo trgovine Perutnine Ptuj

- Mesnice Kudelić

- Mesnice KIŠ

- Slavonski Dalmatinac trgovina Crikvenica

Oglasi

Ponuda

RUSTIKALNI MLINCI 500gr

20,00 kn/kom
Ponuda

ZAGORSKI MLINCI 500gr

15,00 kn/kom