Ponuda
Naruči na webshopu

Ekstra djevičansko maslinovo ulje, Rozinjola 0,5 l

eur  -  18,00/1kom

HRK  -  135,62 /1kom

Država

Hrvatska

Dostupna količina

20,000 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Besplatna dostava do (km)

10 km

Kvalitetu naših ekstra djevičanskih maslinovih ulja nagradili su zlatnim medaljama stručnjaci na međunarodnim sajmovima u New Yorku, Parizu, Monte Carlu, Dubay-u, Tokyu.

Naše istarsko maslinovo ulje, hladno prešano, prirodni je sok istisnut iz ploda autohtonih sorti mladih, svježih maslina iz čistih sortnih maslinika, u kojemu su maksimalno sačuvani svi vrijedni biološki I nutritivni sastojci.

Proizvodimo 6 vrsta ulja, 4 monosortna i 2 blanda. Monosortna ulja su istarske sorte vodnjanska buža, rožinjola, žižolera i istarska bjelica.

ROZINJOLA je sortno maslinovo ulje intenzivnog voćnog mirisa, uravnotežene ali izražene pikantnosti, gorkog aftertast-a. Slaže se odlično sa salatom od divljeg maslačka, cikorije, skutom i tjesteninom sa šparugama i crvenim radiče, riječnom ribom i svinjetinom u Teranu.

Rad i trud koji ulažemo daje nam vrhunska ulja s visokim udjelom antioksidanta, polifenola, koji povoljno utječu na zdravlje.

Znanstvene analize potvrđuju ono što je prirodi savršeno jasno: ekstra djevičansko maslinovo ulje vrhunske kvalitete podržava, jača i slavi u život u nama!

Govorimo:

Opis

Tvrtka se bavi uzgojem maslina i proizvodnjom ekstra djevičanskog maslinovog ulja.

Burza hrane preporučuje

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje, Žižolera 0.5l

30,00 eur/kom

Suncokretovo ulje

Hladno prešano suncokretovo ulje s visokim udjelom oleinske kiseline

2,00 eur/L

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje, Rozinjola 0,5 l

18,00 eur/kom