Pašteta od tune

Tunu ispečemo i na sitno izmiksamo.

Dodamo 3 režnja češnjaka (može i manje, po želji),

maslinovo ulje, sjeckani peršin, maslinovo ulje, orahe, posolimo i zapaprimo po ukusu te još malo izmiksamo dok ne dobijemo finu kompaktnu smjesu.

Ohladimo u hladnjaku i poslužimo, možemo ukrasiti svježim listićima peršina.

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom

Pirovo brašno

Pirovo brašno

2,00 eur/kg

Repa

Svježa repa

1,00 eur/kg

Ostalo

Kozja skuta

15,00 eur/kg

Bučino ulje

100% bučino ulje 0,5l

11,00 eur/kom

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg

Grickalice

Heljda snack s kukuruzom

2,65 eur/kom

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom

Slatki likeri

Terranino

17,12 eur/L

Suhe smokve

Suhe smokve

2,65 eur/kom

Gotovi proizvodi

Bijela tartufata 90 g

12,50 eur/kom

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Eko proizvodi

EKO voće

1,00 eur/kg