Pašteta od tune

Tunu ispečemo i na sitno izmiksamo.

Dodamo 3 režnja češnjaka (može i manje, po želji),

maslinovo ulje, sjeckani peršin, maslinovo ulje, orahe, posolimo i zapaprimo po ukusu te još malo izmiksamo dok ne dobijemo finu kompaktnu smjesu.

Ohladimo u hladnjaku i poslužimo, možemo ukrasiti svježim listićima peršina.

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Eko proizvodi

0,50 eur/kom

Špageti

1,00 eur/kom

Svinjsko meso

0,13 eur/kom

Tikvice

0,01 eur/kg

Ostalo

0,66 eur/kg

Tanki rezanci za juhu

1,00 eur/kom

Poriluk

1,00 eur/kg

Lignje

0,01 eur/kg

Poklon paketi

28,00 eur/kom

Med s dodacima

12,00 eur/kom

Pastrva

3,98 eur/kg

Krumpir

1,00 eur/kg

Jabuke

2,40 eur/kg

Masti životinjskog podrijetla

20,00 eur/kom

Šljivovica

13,00 eur/L