Kokošja juha

Prije spravljanja juhe bitno je znati da je bolja i ukusnija ako je kokoš starija.

Kokoš prvo očistimo i operemo te položimo u posudu s hladnom vodom u koju smo prethodno stavili mrkvu,papar u zrnu, sol, celer,peršin i luk koji smo prethodno malo popržili.

Kuhamo na laganoj vatri dok meso ne omekša, te juhu procijedimo.

Može se dogoditi da juha bude dosta masna, ako se to i dogodi pustimo ju da se malo ohladi te sa površine žlicom odstranimo višak masnoće.

U čistu juhu možemo ukuhati rezance ili nasjeckati na manje kockice povrće koje smo kuhali u juhi.

Prilikom posluživanja juhu u tanjuru možemo ukrasiti sitno sjeckanim peršinom.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Eko proizvodi

EKO mladi luk

5,00 eur/kg

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje STIPANI'S 0,75l

17,00 eur/kom

Bijela vina

Sauvignon 2019

5,97 eur/kom

Ostalo

RUSTIKALNI MLINCI 500gr

2,65 eur/kom

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom

Masti životinjskog podrijetla

Guščja mast, 190g

5,31 eur/kom

Svinjsko meso

Potražujemo svježe svinjsko meso

0,13 eur/kom

Medljikovac med

MED MEDLJIKA 900g

14,00 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Čokolade

Čokolade i praline

1,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje STIPANI'S 1l

22,00 eur/kom

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom

Juneće meso

Mlada junad

1000,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,75l

21,00 eur/kom

Džemovi

Miješani džem od malina i kupina

4,50 eur/kom