Kokošja juha

Prije spravljanja juhe bitno je znati da je bolja i ukusnija ako je kokoš starija.

Kokoš prvo očistimo i operemo te položimo u posudu s hladnom vodom u koju smo prethodno stavili mrkvu,papar u zrnu, sol, celer,peršin i luk koji smo prethodno malo popržili.

Kuhamo na laganoj vatri dok meso ne omekša, te juhu procijedimo.

Može se dogoditi da juha bude dosta masna, ako se to i dogodi pustimo ju da se malo ohladi te sa površine žlicom odstranimo višak masnoće.

U čistu juhu možemo ukuhati rezance ili nasjeckati na manje kockice povrće koje smo kuhali u juhi.

Prilikom posluživanja juhu u tanjuru možemo ukrasiti sitno sjeckanim peršinom.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje, Istarska Bjelica 0,5 l

18,00 eur/kom

Crna vina

Prtugizec 2020 1l

3,32 eur/kom

Prepeličja jaja

Ukiseljena (marinirana) prepeličja jaja

10,00 eur/kom

Gin

Torpedo-51

37,16 eur/kom

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom

Biska

Rakija Biska 0,70 l

24,00 eur/kom

Iznutrice

Potražujemo goveđe iznutrice

0,13 eur/kom

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Ostalo

Bamija-Rezana bamija Okra

200,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO BATAT - ljubičasti

3,00 eur/kg

Pršut

Pršut Ruža

12,50 eur/kg

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Biljne kapsule

BILJKE ZA DIJABETES kapsule

35,00 eur/kom

Njega lica

COLLAGEN CREAM 50 ml

27,00 eur/kom

Feta

Ovčji feta sir

10,00 eur/kom