Kokošja juha

Prije spravljanja juhe bitno je znati da je bolja i ukusnija ako je kokoš starija.

Kokoš prvo očistimo i operemo te položimo u posudu s hladnom vodom u koju smo prethodno stavili mrkvu,papar u zrnu, sol, celer,peršin i luk koji smo prethodno malo popržili.

Kuhamo na laganoj vatri dok meso ne omekša, te juhu procijedimo.

Može se dogoditi da juha bude dosta masna, ako se to i dogodi pustimo ju da se malo ohladi te sa površine žlicom odstranimo višak masnoće.

U čistu juhu možemo ukuhati rezance ili nasjeckati na manje kockice povrće koje smo kuhali u juhi.

Prilikom posluživanja juhu u tanjuru možemo ukrasiti sitno sjeckanim peršinom.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Majčina dušica

Ukiseljeni Motar (Petrovac) - 720 ml

10,00 eur/kom

Kava

Kava od žira

7,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,75l

21,00 eur/kom

Biljne kapsule

BILJKE ZA DIJABETES kapsule

35,00 eur/kom

Bučino ulje

100% bučino ulje 0,5l

11,00 eur/kom

Njega lica

Kraljevski Anti-age serum od Ruže

25,00 eur/kom

Tabasco

Ljuti chili umak - OLD SMOKER

7,00 eur/kom

Feta

Ovčji feta sir

10,00 eur/kom

Sadnice

Gorka dinja-Sadnice-karela-Momordica charantia.

5,00 eur/kom

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom

Prepeličja jaja

Ukiseljena (marinirana) prepeličja jaja

10,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO BATAT - ljubičasti

3,00 eur/kg

Bučino ulje

BUČINO ULJE hladno prešano (0,5l)

20,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje, Istarska Bjelica 0,5 l

18,00 eur/kom