Juha od škampa

Luk, češnjak i rajčicu očistimo i sitno nasjeckamo.

Mrkvu i celer očistimo i naribamo.

Repiće škampa očistimo od ljuske i ljuske stavimo kuhati u pola litre slane vode oko pola sata.

Na ulju popržimo luk, dodamo mrkvu, celer i češnjak dok se malo zarumeni.

Dodamo ocijeđenu juhu od ljuski škampa i kuhamo oko 10 minuta.

Dodamo rižu i rajčicu i kada riža bude na pola kuhana dodamo repove škampa, vino sol i papar.

Kada riža omekani jelo je gotovo.

Ukrasimo sjeckanim peršinom.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Celer

Korijen celera

1,00 eur/kg

Tartufi

Crni sjeckani tartuf 90 g

21,25 eur/kom

Pirovo brašno

Pirovo brašno

2,00 eur/kg

Repa

Svježa repa

1,00 eur/kg

Cherry rajčica

Mini rajčice

1,00 eur/kg

Ostalo

Ribež inox Nini Tartufi

25,00 eur/kom

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg

Grickalice

Heljda snack s kukuruzom

2,65 eur/kom

Poklon paketi

Poklon paket 3x čokoladne bučine koštice

12,00 eur/kom

Suhe smokve

Suhe smokve

2,65 eur/kom

Gotovi proizvodi

Bijela tartufata 90 g

12,50 eur/kom

Paprika

Crvena paprika

1,00 eur/kg

Ostalo

Kozja skuta

15,00 eur/kg

Slatki likeri

Terranino

17,12 eur/L