Juha od škampa

Luk, češnjak i rajčicu očistimo i sitno nasjeckamo.

Mrkvu i celer očistimo i naribamo.

Repiće škampa očistimo od ljuske i ljuske stavimo kuhati u pola litre slane vode oko pola sata.

Na ulju popržimo luk, dodamo mrkvu, celer i češnjak dok se malo zarumeni.

Dodamo ocijeđenu juhu od ljuski škampa i kuhamo oko 10 minuta.

Dodamo rižu i rajčicu i kada riža bude na pola kuhana dodamo repove škampa, vino sol i papar.

Kada riža omekani jelo je gotovo.

Ukrasimo sjeckanim peršinom.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Inćuni

Marinirani inćun - 370ml

8,50 eur/kom

Ostalo

Bamija-Rezana bamija Okra

200,00 eur/kom

Bučino ulje

BUČINO ULJE hladno prešano (0,5l)

20,00 eur/kom

Biska

Rakija Biska 0,70 l

24,00 eur/kom

Njega lica

Kraljevski Anti-age serum od Ruže

25,00 eur/kom

Feta

Ovčji feta sir

10,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,75l

21,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom

Sadnice

Gorka dinja-Sadnice-karela-Momordica charantia.

5,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Kava

Kava od žira

7,00 eur/kom

Tabasco

Ljuti chili umak - OLD SMOKER

7,00 eur/kom

Biljne kapsule

BILJKE ZA DIJABETES kapsule

35,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO BATAT - ljubičasti

3,00 eur/kg