Juha od škampa

Luk, češnjak i rajčicu očistimo i sitno nasjeckamo.

Mrkvu i celer očistimo i naribamo.

Repiće škampa očistimo od ljuske i ljuske stavimo kuhati u pola litre slane vode oko pola sata.

Na ulju popržimo luk, dodamo mrkvu, celer i češnjak dok se malo zarumeni.

Dodamo ocijeđenu juhu od ljuski škampa i kuhamo oko 10 minuta.

Dodamo rižu i rajčicu i kada riža bude na pola kuhana dodamo repove škampa, vino sol i papar.

Kada riža omekani jelo je gotovo.

Ukrasimo sjeckanim peršinom.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Biska

Rakija Biska 0,70 l

24,00 eur/kom

Bučino ulje

Stopostotno bučino ulje 250 ml

8,00 eur/kom

Eko proizvodi

OPG Čenić Danijel, eko čaj i prah divljeg šipka

21,00 eur/kg

Crna vina

Prtugizec 2020 1l

3,32 eur/kom

Ovčji sir

Dimljeni ovčji sir

25,00 eur/kg

Kava

KAVA OD ŽIRA 100 g

7,00 eur/kom

Ostalo

Bamija-Rezana bamija Okra

200,00 eur/kom

Gin

Torpedo-51

37,16 eur/kom

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg

Feta

Ovčji feta sir

10,00 eur/kom

Bučino ulje

BUČINO ULJE hladno prešano (0,5l)

20,00 eur/kom

Sladila

SUKRALOZA U PRAHU 1kg

45,00 eur/kg

CBD proizvodi

CBD KAPI (20%) 10ML - PUNI SPEKTAR

73,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg