Hladna juha od višnje

Svježe višnje očistimo od koštica pa ih stavimo kuhati prelivene sa 1 dl vode maksimalno 10 minuta.

Višnje malo ohladimo i nasjeckamo ih u blenderu te ih vratimo u posudu gdje su se kuhale.

Škrobno brašno razmutimo u malo vode.

Dodamo ostatak vode, sol, škrobno brašno višnjama i kuhamo oko 3 minute.

Juhu stavimo u hladnjak.

Poslužujemo ju hladnu pomiješanu sa vrhnjem.

Možemo ukrasiti zobenim pahuljicama!

Navedene količine su za 4 osobe!

Dobar tek!

*koristimo škrobno brašno!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Tanki rezanci za juhu

1,00 eur/kom

Jabuke

2,40 eur/kg

Masti životinjskog podrijetla

20,00 eur/kom

Špageti

1,00 eur/kom

Poklon paketi

28,00 eur/kom

Eko proizvodi

0,50 eur/kom

Krumpir

1,00 eur/kg

Pastrva

3,98 eur/kg

Ostalo

0,66 eur/kg

Šljivovica

13,00 eur/L

Bučino ulje

12,00 eur/kom

Poriluk

1,00 eur/kg

Ostalo

0,13 eur/kg

Eko proizvodi

1,33 eur/kg

Melem

20,00 eur/kom