Teleći odrezak sa krumpir pireom

Recept za 4 osobe

Teleće odreske istucite batićem, posolite i zarežite ih malo pri kraju da se ne uviju prilikom prigotovljavanja.

Posolite ih i jednu stranu pobrašnite.

Kada se masnoća u tavi ugrije, pobrašnjenu stranu popržite prvu pa nakon nekoliko minuta okrenite odrezak na drugu stranu.

Kada odrezak porumeni, izvadite ga i poslužite na tanjur.

Krumpir ogulite i isjeckajte na jednake kocke.

Stavite ga kuhati.

Kada krumpir omekša, ocijedite ga i izgnječite.

Dok je krumpir još uvijek vruć, lagano sipajte mlijeko, ubacite maslac i posolite ga.

Napomena: Ako želite začinjeniji pire, možete ubaciti i malo curryija.

Vrijeme potrebno za prigotovljavanje: 45 minuta

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom

Ostalo

ZAGORSKI MLINCI 500gr

1,99 eur/kom

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg

Njega lica

COLLAGEN CREAM 50 ml

27,00 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Prirodni slatkiši

SMOKVENJAK

2,00 eur/kom

Kristalka

Salata kristal

1,30 eur/kg

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Maslinovo ulje

Premium ekstra djevičansko maslinovo ulje Kristofola - buža 0,50L

23,00 eur/kom

Krumpir

Mladi krumpir

1,20 eur/kg

Eko proizvodi

EKO voće

1,00 eur/kg

Kava

KAVA OD ŽIRA 100 g

7,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom