Špageti sa prženim lignjama

Pirjajte luk na ulju, dodajte češnjak i kada češnjak porumeni, dodajte lignje narezane na tanke prutiće.

Nakon 15 minuta dodajte oguljene i na kockice narezane rajčice i pirjajte još 10 minuta.

Tada dolijte vino i malo kasnije vodu.

Poklopite i neka se krčka još 25 minuta.

Špagete skuhajte i sotirajte ih na maslacu i pomiješajte ih sa lignjama.

Navedene količine su za 6 osoba!

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Tanki rezanci za juhu

DOMAĆA TJESTENINA OD PIROVOG BRAŠNA I DOMAĆIH JAJA

2,00 eur/kg

Meso peradi

Eko piletina

3,32 eur/kg

Ostalo

AROMA U PRAHU - LJEŠNJAK 100g

10,00 eur/kom

Juneće meso

15 kom JUNICA - Simentalka

1,99 eur/kom

Ostalo

Marinirane kozice

0,01 eur/kom

Eko proizvodi

EKO voće

1,33 eur/kg

Crna vina

Sagul Plavac mali - crno vino

7,30 eur/kom

Eko proizvodi

Ekološki uzgojen lješnjak

8,63 eur/kg

Lignje

Domaće jadranske lignje

0,01 eur/kg

Meso peradi

Potražujemo EKO pačje i pureće meso

7,96 eur/kg

Roze vina

Sagul Rosé

8,63 eur/kom

Prepeličja jaja

Jaja Japanskih Prepelica

0,20 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,75l

19,91 eur/kom

Medna mješavina

Bronho med

11,50 eur/kom

Meso peradi

PERAD - EKO uzgoj - KUPUJEMO

6,64 eur/kg