Riblji paprikaš na mađarski

Recept za 4 osobe

Ribu operite zatim narežite na komade ako je velika, a ako je mala ostavite u komadu.

Posolite je.

Na vreloj masnoći popržite sitno narezani luk, kada porumeni dodajte sitno nasjeckan češnjak i slatku crvenu papriku.

Sve to polite vodom i dodajte izrezanu poširanu rajčicu i narezanu papriku na na trakice.

Feferon dodati po želji.

Nakon 30 minuta kuhanja dodati ribu i narezani krumpir. Također dodati i bijelo vino.

Nakon cca. 15 minuta izvaditi sitnu ribu, a paprikaš ostaviti još 20 minuta da lagano kuha.

Napomena: sitnu ribu ne vraćamo nazad u paprikaš. Ona je samo za bolji okus, jer što više ribe stavimo biti će ukusnije.

Paprikaš se radi od najmanje dvije riječne ribe.

Poslužuje se uz domaće široke rezance.

Vrijeme prigotovljavanja 45 minuta.

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

cialis buy 76 than on OS HR, 0

opentee 14.03.2023 19:06

overnight cialis delivery Jimenez Aramayo, J

Phovori 28.06.2023 11:45

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Majčina dušica

Ukiseljeni Motar (Petrovac) - 720 ml

10,00 eur/kom

Bučino ulje

Slavonsko bučino ulje

22,00 eur/L

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom

Gotovi proizvodi

Bijela tartufata 90 g

12,50 eur/kom

Slatki likeri

Terranino

17,12 eur/L

Suhe smokve

Suhe smokve

2,65 eur/kom

Inćuni

Marinirani inćun - 370ml

8,50 eur/kom

Tabasco

Ljuti chili umak - OLD SMOKER

7,00 eur/kom

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Bučino ulje

100% bučino ulje 0,5l

11,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje, Istarska Bjelica 0,5 l

18,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO voće

1,00 eur/kg