Riblji paprikaš na mađarski

Recept za 4 osobe

Ribu operite zatim narežite na komade ako je velika, a ako je mala ostavite u komadu.

Posolite je.

Na vreloj masnoći popržite sitno narezani luk, kada porumeni dodajte sitno nasjeckan češnjak i slatku crvenu papriku.

Sve to polite vodom i dodajte izrezanu poširanu rajčicu i narezanu papriku na na trakice.

Feferon dodati po želji.

Nakon 30 minuta kuhanja dodati ribu i narezani krumpir. Također dodati i bijelo vino.

Nakon cca. 15 minuta izvaditi sitnu ribu, a paprikaš ostaviti još 20 minuta da lagano kuha.

Napomena: sitnu ribu ne vraćamo nazad u paprikaš. Ona je samo za bolji okus, jer što više ribe stavimo biti će ukusnije.

Paprikaš se radi od najmanje dvije riječne ribe.

Poslužuje se uz domaće široke rezance.

Vrijeme prigotovljavanja 45 minuta.

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

cialis buy 76 than on OS HR, 0

opentee 14.03.2023 19:06

overnight cialis delivery Jimenez Aramayo, J

Phovori 28.06.2023 11:45

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Slatki likeri

Terranino

17,12 eur/L

Gotovi proizvodi

Bijela tartufata 90 g

12,50 eur/kom

Tartufi

Crni sjeckani tartuf 90 g

21,25 eur/kom

Suhe smokve

Suhe smokve

2,65 eur/kom

Pirovo brašno

Pirovo brašno

2,00 eur/kg

Poklon paketi

Poklon paket 3x čokoladne bučine koštice

12,00 eur/kom

Ostalo

Kozja skuta

15,00 eur/kg

Cherry rajčica

Mini rajčice

1,00 eur/kg

Repa

Svježa repa

1,00 eur/kg

Grickalice

Heljda snack s kukuruzom

2,65 eur/kom

Paprika

Crvena paprika

1,00 eur/kg

Celer

Korijen celera

1,00 eur/kg

Ostalo

Ribež inox Nini Tartufi

25,00 eur/kom

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg