Riblji paprikaš na mađarski

Recept za 4 osobe

Ribu operite zatim narežite na komade ako je velika, a ako je mala ostavite u komadu.

Posolite je.

Na vreloj masnoći popržite sitno narezani luk, kada porumeni dodajte sitno nasjeckan češnjak i slatku crvenu papriku.

Sve to polite vodom i dodajte izrezanu poširanu rajčicu i narezanu papriku na na trakice.

Feferon dodati po želji.

Nakon 30 minuta kuhanja dodati ribu i narezani krumpir. Također dodati i bijelo vino.

Nakon cca. 15 minuta izvaditi sitnu ribu, a paprikaš ostaviti još 20 minuta da lagano kuha.

Napomena: sitnu ribu ne vraćamo nazad u paprikaš. Ona je samo za bolji okus, jer što više ribe stavimo biti će ukusnije.

Paprikaš se radi od najmanje dvije riječne ribe.

Poslužuje se uz domaće široke rezance.

Vrijeme prigotovljavanja 45 minuta.

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

cialis buy 76 than on OS HR, 0

opentee 14.03.2023 19:06

overnight cialis delivery Jimenez Aramayo, J

Phovori 28.06.2023 11:45

Yang Shi s lab at Harvard Medical School priligy 30mg price Radiation tattoos

buy priligy pills 13.03.2025 05:23

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Ostalo

0,13 eur/kg

Pastrva

3,98 eur/kg

Masti životinjskog podrijetla

20,00 eur/kom

Med s dodacima

12,00 eur/kom

Šljivovica

13,00 eur/L

Tikvice

0,01 eur/kg

Lignje

0,01 eur/kg

Svinjsko meso

0,13 eur/kom

Poklon paketi

28,00 eur/kom

Eko proizvodi

1,33 eur/kg

Krumpir

1,00 eur/kg

Tanki rezanci za juhu

1,00 eur/kom

Poriluk

1,00 eur/kg

Ostalo

0,66 eur/kg

Bučino ulje

12,00 eur/kom