Riblji paprikaš na mađarski

Recept za 4 osobe

Ribu operite zatim narežite na komade ako je velika, a ako je mala ostavite u komadu.

Posolite je.

Na vreloj masnoći popržite sitno narezani luk, kada porumeni dodajte sitno nasjeckan češnjak i slatku crvenu papriku.

Sve to polite vodom i dodajte izrezanu poširanu rajčicu i narezanu papriku na na trakice.

Feferon dodati po želji.

Nakon 30 minuta kuhanja dodati ribu i narezani krumpir. Također dodati i bijelo vino.

Nakon cca. 15 minuta izvaditi sitnu ribu, a paprikaš ostaviti još 20 minuta da lagano kuha.

Napomena: sitnu ribu ne vraćamo nazad u paprikaš. Ona je samo za bolji okus, jer što više ribe stavimo biti će ukusnije.

Paprikaš se radi od najmanje dvije riječne ribe.

Poslužuje se uz domaće široke rezance.

Vrijeme prigotovljavanja 45 minuta.

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

cialis buy 76 than on OS HR, 0

opentee 14.03.2023 19:06

overnight cialis delivery Jimenez Aramayo, J

Phovori 28.06.2023 11:45

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Paprika

Crvena paprika

1,00 eur/kg

Prirodni (100%) sokovi

Eko 100% sok sibirske borovnice - haskapa

12,00 eur/L

Jabuke

EKO Jabuka Gala

2,40 eur/kg

Magareće mlijeko

Magareće mlijeko

25,00 eur/L

Pršut

PRŠUT JELENIĆ bez kosti 500g

30,00 eur/kom

Ostalo

Kozja skuta

15,00 eur/kg

Eko proizvodi

EKO voće

1,33 eur/kg

L jaja težine 63-73 g

Domaća jaja iz slobodnog uzgoja

0,30 eur/kom

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg

L jaja težine 63-73 g

Jaja iz slobodnog uzgoja

0,30 eur/kom

Blitva

Blitva

1,00 eur/kg

Cherry rajčica

Mini rajčice

1,00 eur/kg

Ostalo

Ribež inox Nini Tartufi

25,00 eur/kom

CBD proizvodi

CBD Med

22,00 eur/kom

Slanina

Domaća slanina

0,13 eur/kg