Riblji paprikaš na mađarski

Recept za 4 osobe

Ribu operite zatim narežite na komade ako je velika, a ako je mala ostavite u komadu.

Posolite je.

Na vreloj masnoći popržite sitno narezani luk, kada porumeni dodajte sitno nasjeckan češnjak i slatku crvenu papriku.

Sve to polite vodom i dodajte izrezanu poširanu rajčicu i narezanu papriku na na trakice.

Feferon dodati po želji.

Nakon 30 minuta kuhanja dodati ribu i narezani krumpir. Također dodati i bijelo vino.

Nakon cca. 15 minuta izvaditi sitnu ribu, a paprikaš ostaviti još 20 minuta da lagano kuha.

Napomena: sitnu ribu ne vraćamo nazad u paprikaš. Ona je samo za bolji okus, jer što više ribe stavimo biti će ukusnije.

Paprikaš se radi od najmanje dvije riječne ribe.

Poslužuje se uz domaće široke rezance.

Vrijeme prigotovljavanja 45 minuta.

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Bistri

NatureEKO Sok ARONIJA&HASKAP - 0.5l

25,00 kn/kom

Kupine

kupine

40,00 kn/kg

Meso peradi

Potražujemo EKO pačje i pureće meso

60,00 kn/kg

Propolis

Propolis

45,00 kn/kom

Meso divljači

Meso od jelena

0,10 kn/kg

Svinjsko meso

Meso i prerađevine od crne slavonske svinje

25,00 kn/kg

Nojeva jaja

Nojevo jaje iz slobodnog uzgoja

27,00 eur/kg

Svinjsko meso

Potražujemo smrznuto svinjsko meso

1,00 eur/kg

Meso divljači

Potražujem meso od divljači

100,00 kn/kg

Krumpir

PLAVI KRUMPIR

15,00 kn/kg

Ostalo

PREMIUM TOPLA ČOKOLADA ''FINO'' 200g

9,00 kn/kom

Dimljeni mesni proizvodi

DOMAĆI ČVARCI+KOBASICA CRNE SLAVONSKE SVINJE, PROMO PAKIRANJE

80,00 kn/kom

Bagremov med

Med-bagrem

60,00 kn/kg

Eko proizvodi

MALINA CRVENA EKO

60,00 kn/kg

Smokve

Otkup svježe smokve

3,00 kn/kom