Leća s krumpirom

Krumpir očistimo i narežemo na kockice.

Češnjak i luk očistimo i sitno nasjeckamo.

Leću stavimo uvodu preko noći.

Ocijedimo ju i stavimo kuhati u hladnu vodu.

Kada na pola omekša dodamo krumpir i sol i kuhamo dok ne omekša.

Ocijedimo i začinimo uljem, lukom, češnjakom, peršinom i paprom.

Ukrasiti možemo listićima peršina!

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Feta

Ovčji feta sir

10,00 eur/kom

Prepeličja jaja

Ukiseljena (marinirana) prepeličja jaja

10,00 eur/kom

Bučino ulje

BUČINO ULJE hladno prešano (0,5l)

20,00 eur/kom

Gin

Torpedo-51

37,16 eur/kom

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Bučino ulje

Stopostotno bučino ulje 250 ml

8,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO voće

1,00 eur/kg

Eko proizvodi

EKO BATAT - ljubičasti

3,00 eur/kg

Sladila

SUKRALOZA U PRAHU 1kg

45,00 eur/kg

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Njega lica

COLLAGEN CREAM 50 ml

27,00 eur/kom

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg

Majčina dušica

Ukiseljeni Motar (Petrovac) - 720 ml

10,00 eur/kom