Pastrva s umakom od začina i češnjaka

1. Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva.

2. Naribajte koricu limuna, iscijedite sok od pola limuna. Izmiksajte sve sastojke (osim ribe) u blenderu ili mixeru

3. Namažite ribu dobivenim umakom te nadjenite ribu umakom. Na ribu posložite nekoliko tankih kriški limuna i pustite da odstoji barem 4 sata. U dubokom pekaču pecite u pećnici oko 20 minuta.

4. Poslužite s restanim krumpirom, zelenim povrćem na maslacu, zapečenim cherry-rajčicama te limunom.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Prince George Inn Boutique Hotel and Gastro Pub

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Ostalo

PREMIUM TOPLA ČOKOLADA ''FINO'' 200g

9,00 kn/kom

Smokve

Otkup svježe smokve

3,00 kn/kom

Eko proizvodi

MALINA CRVENA EKO

60,00 kn/kg

Kupine

kupine

40,00 kn/kg

Bijela vina

Bijelo vino Couve - mješavina sorti graševina i zeleni silvanac

16,00 kn/L

Svinjsko meso

Meso i prerađevine od crne slavonske svinje

25,00 kn/kg

Krumpir

PLAVI KRUMPIR

15,00 kn/kg

Svinjsko meso

Potražujemo smrznuto svinjsko meso

1,00 eur/kg

Meso peradi

Potražujemo EKO pačje i pureće meso

60,00 kn/kg

Meso divljači

Potražujem meso od divljači

100,00 kn/kg

Propolis

Propolis

45,00 kn/kom

Dimljeni mesni proizvodi

DOMAĆI ČVARCI+KOBASICA CRNE SLAVONSKE SVINJE, PROMO PAKIRANJE

80,00 kn/kom

Meso divljači

Meso od jelena

0,10 kn/kg

Kupine

Bobičasto voće

10,00 kn/kg

Bistri

NatureEKO Sok ARONIJA&HASKAP - 0.5l

25,00 kn/kom