Pastrva s umakom od začina i češnjaka

1. Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva.

2. Naribajte koricu limuna, iscijedite sok od pola limuna. Izmiksajte sve sastojke (osim ribe) u blenderu ili mixeru

3. Namažite ribu dobivenim umakom te nadjenite ribu umakom. Na ribu posložite nekoliko tankih kriški limuna i pustite da odstoji barem 4 sata. U dubokom pekaču pecite u pećnici oko 20 minuta.

4. Poslužite s restanim krumpirom, zelenim povrćem na maslacu, zapečenim cherry-rajčicama te limunom.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Prince George Inn Boutique Hotel and Gastro Pub

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Bučino ulje

100% bučino ulje 0,5l

11,00 eur/kom

Med s dodacima

IMUNO BOMBA 450 G

8,00 eur/kom

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje, Istarska Bjelica 0,5 l

18,00 eur/kom

Pršut

Pršut Ruža

12,50 eur/kg

Suhe smokve

Suhe smokve

2,65 eur/kom

Eko proizvodi

EKO BATAT - ljubičasti

3,00 eur/kg

Sadnice

Gorka dinja-Sadnice-karela-Momordica charantia.

5,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,75l

21,00 eur/kom

Kava

Kava od žira

7,00 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Prepeličja jaja

Ukiseljena (marinirana) prepeličja jaja

10,00 eur/kom

Biljne kapsule

BILJKE ZA DIJABETES kapsule

35,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom

Feta

Ovčji feta sir

10,00 eur/kom