Pastrva s umakom od začina i češnjaka

1. Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva.

2. Naribajte koricu limuna, iscijedite sok od pola limuna. Izmiksajte sve sastojke (osim ribe) u blenderu ili mixeru

3. Namažite ribu dobivenim umakom te nadjenite ribu umakom. Na ribu posložite nekoliko tankih kriški limuna i pustite da odstoji barem 4 sata. U dubokom pekaču pecite u pećnici oko 20 minuta.

4. Poslužite s restanim krumpirom, zelenim povrćem na maslacu, zapečenim cherry-rajčicama te limunom.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Prince George Inn Boutique Hotel and Gastro Pub

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Paprika

Crvena paprika

1,00 eur/kg

Slanina

Domaća slanina

0,13 eur/kg

Celer

Korijen celera

1,00 eur/kg

Eko proizvodi

EKO voće

1,33 eur/kg

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg

Pršut

PRŠUT JELENIĆ bez kosti 500g

30,00 eur/kom

Maslinovo ulje

"Sapparis" ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,75 lit

14,60 eur/kom

Repa

Repa za kiseljenje

0,50 eur/kg

CBD proizvodi

CBD Med

22,00 eur/kom

Ostalo

Ribež inox Nini Tartufi

25,00 eur/kom

Repa

Svježa repa

1,00 eur/kg

Meso peradi

Potražujemo EKO pačje i pureće meso

7,96 eur/kg

Ostalo

Kozja skuta

15,00 eur/kg

L jaja težine 63-73 g

Domaća jaja iz slobodnog uzgoja

0,30 eur/kom

Tartufi

Crni sjeckani tartuf 90 g

21,25 eur/kom