Pastrva s umakom od začina i češnjaka

1. Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva.

2. Naribajte koricu limuna, iscijedite sok od pola limuna. Izmiksajte sve sastojke (osim ribe) u blenderu ili mixeru

3. Namažite ribu dobivenim umakom te nadjenite ribu umakom. Na ribu posložite nekoliko tankih kriški limuna i pustite da odstoji barem 4 sata. U dubokom pekaču pecite u pećnici oko 20 minuta.

4. Poslužite s restanim krumpirom, zelenim povrćem na maslacu, zapečenim cherry-rajčicama te limunom.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Prince George Inn Boutique Hotel and Gastro Pub

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Kava

Kava od žira

7,00 eur/kom

Biska

Rakija Biska 0,70 l

24,00 eur/kom

Ostalo

Bamija-Rezana bamija Okra

200,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO BATAT - ljubičasti

3,00 eur/kg

Majčina dušica

Ukiseljeni Motar (Petrovac) - 720 ml

10,00 eur/kom

Feta

Ovčji feta sir

10,00 eur/kom

Prepeličja jaja

Ukiseljena (marinirana) prepeličja jaja

10,00 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Dimljeni mesni proizvodi

Sušena pačja prsa "La Dame", 250g

10,00 eur/kom

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom

Inćuni

Marinirani inćun - 370ml

8,50 eur/kom

Pršut

Pršut Ruža

12,50 eur/kg

Bučino ulje

Stopostotno bučino ulje 250 ml

8,00 eur/kom

Gin

Torpedo-51

37,16 eur/kom