Pašteta od divljači

Meso se kuha u rasolu dok ne otpadne od kosti.

Kada se meso ohladi pomiješamo ga sa razmočenim kruhom (bilo bi ga dobro provesti kroz stroj za mljevenje mesa kako bi smjesa bila kompaktnija).

Luk i slaninu sitno isjeckamo te popržimo na margarinu.

Kasnije dodajemo razmućena jaja, meso, sol, papar i peršin.

Zatim se pasira, stavi se u staklenku, pokrije slaninom i kuha 2h na pari.

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,75l

21,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje, Žižolera 0.5l

30,00 eur/kom

Juneće meso

Mlada junad

1000,00 eur/kom

Medljikovac med

MED MEDLJIKA 900g

14,00 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Lipov med

MED LIPA 900g

12,50 eur/kom

Svinjsko meso

Potražujemo svježe svinjsko meso

0,13 eur/kom

Čokolade

Čokolade i praline

1,00 eur/kom

Džemovi

Miješani džem od malina i kupina

4,50 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje STIPANI'S 5l

95,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO mladi luk

5,00 eur/kg

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje STIPANI'S 0,75l

17,00 eur/kom

Čokolade

SOS PMS čokolada /suvenir

2,40 eur/kom

Ostalo

RUSTIKALNI MLINCI 500gr

2,65 eur/kom