Pašteta od divljači

Meso se kuha u rasolu dok ne otpadne od kosti.

Kada se meso ohladi pomiješamo ga sa razmočenim kruhom (bilo bi ga dobro provesti kroz stroj za mljevenje mesa kako bi smjesa bila kompaktnija).

Luk i slaninu sitno isjeckamo te popržimo na margarinu.

Kasnije dodajemo razmućena jaja, meso, sol, papar i peršin.

Zatim se pasira, stavi se u staklenku, pokrije slaninom i kuha 2h na pari.

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Sladila

SUKRALOZA U PRAHU 1kg

45,00 eur/kg

Ostalo

Bamija-Rezana bamija Okra

200,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO BATAT - ljubičasti

3,00 eur/kg

Njega lica

COLLAGEN CREAM 50 ml

27,00 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Inćuni

Marinirani inćun - 370ml

8,50 eur/kom

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Bučino ulje

Stopostotno bučino ulje 250 ml

8,00 eur/kom

Crna vina

Prtugizec 2020 1l

3,32 eur/kom

Gin

Torpedo-51

37,16 eur/kom

Iznutrice

Potražujemo goveđe iznutrice

0,13 eur/kom

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom

Pršut

Pršut Ruža

12,50 eur/kg

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,75l

21,00 eur/kom

Prepeličja jaja

Ukiseljena (marinirana) prepeličja jaja

10,00 eur/kom