Pašteta od divljači

Meso se kuha u rasolu dok ne otpadne od kosti.

Kada se meso ohladi pomiješamo ga sa razmočenim kruhom (bilo bi ga dobro provesti kroz stroj za mljevenje mesa kako bi smjesa bila kompaktnija).

Luk i slaninu sitno isjeckamo te popržimo na margarinu.

Kasnije dodajemo razmućena jaja, meso, sol, papar i peršin.

Zatim se pasira, stavi se u staklenku, pokrije slaninom i kuha 2h na pari.

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Eko proizvodi

EKO voće

1,00 eur/kg

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom

Gotovi proizvodi

Bijela tartufata 90 g

12,50 eur/kom

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Slatki likeri

Terranino

17,12 eur/L

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg

Suhe smokve

Suhe smokve

2,65 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Bučino ulje

100% bučino ulje 0,5l

11,00 eur/kom

Repa

Svježa repa

1,00 eur/kg

Pirovo brašno

Pirovo brašno

2,00 eur/kg

Ostalo

Kozja skuta

15,00 eur/kg

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom

Grickalice

Heljda snack s kukuruzom

2,65 eur/kom