Pašteta od divljači

Meso se kuha u rasolu dok ne otpadne od kosti.

Kada se meso ohladi pomiješamo ga sa razmočenim kruhom (bilo bi ga dobro provesti kroz stroj za mljevenje mesa kako bi smjesa bila kompaktnija).

Luk i slaninu sitno isjeckamo te popržimo na margarinu.

Kasnije dodajemo razmućena jaja, meso, sol, papar i peršin.

Zatim se pasira, stavi se u staklenku, pokrije slaninom i kuha 2h na pari.

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Tabasco

Ljuti umak - OLD SMOKER

7,00 eur/kom

CBD proizvodi

CBD Med

22,00 eur/kom

Pršut

PRŠUT JELENIĆ bez kosti 500g

30,00 eur/kom

Blitva

Blitva

1,00 eur/kg

Gotovi proizvodi

Bijela tartufata 90 g

12,50 eur/kom

Grickalice

Heljda snack s kukuruzom

2,65 eur/kom

Ostalo

Kozja skuta

15,00 eur/kg

Paprika

Crvena paprika

1,00 eur/kg

Repa

Repa za kiseljenje

0,50 eur/kg

L jaja težine 63-73 g

Jaja iz slobodnog uzgoja

0,30 eur/kom

Maslinovo ulje

"Sapparis" ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,75 lit

14,60 eur/kom

Repa

Svježa repa

1,00 eur/kg

Pirovo brašno

Pirovo brašno

2,00 eur/kg

Cherry rajčica

Mini rajčice

1,00 eur/kg

Ostalo

Ribež inox Nini Tartufi

25,00 eur/kom