Pečeni mladi krumpir s morskom soli i ružmarinom

Krumpire moramo oprati i kuhati ih dok ne budu gotovi.

Kada su krumpiri pri kraju s kuhanjem izvadite ih iz lonca i dobro ih osušite.

Osušene krumpire poprskamo sa maslinovim uljem, pospemo solju, crnim paprom i ružmarinom te lagano promiješamo.

Pećnicu zagrijemo na 200 stupnjeva a krumpire poslažemo u posudu za pečenje i pečemo 25-30 minuta.

Savjet:

Ako vam je jednostavnije krumpire možete zamotati u aluminijsku foliju te peći na roštilju 25-30 minuta

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Pastrva

PASTRVA

3,98 eur/kg

Šljivovica

Rakija šljiva - 1L

13,00 eur/L

Ostalo

Otkupljujem povrće

0,13 eur/kg

Maslinovo ulje

Maslinovo ulje 0.5l

10,40 eur/kom

Svinjsko meso

Potražujemo svježe svinjsko meso

0,13 eur/kom

Poriluk

Krumpir

1,00 eur/kg

Bučino ulje

Nagrađivano varaždinsko bučino ulje 0,50 l

12,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO voće

1,33 eur/kg

Lignje

Domaće jadranske lignje

0,01 eur/kg

Tanki rezanci za juhu

Jušni rezanci s mrkvom 400 g

1,00 eur/kom

Masti životinjskog podrijetla

Guščja mast, 600g

20,00 eur/kom

Poklon paketi

Poklon paket Božić

28,00 eur/kom

Špageti

Spaghetti 400 g

1,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Tikvice

Tikvice

0,01 eur/kg