Pečeni mladi krumpir s morskom soli i ružmarinom

Krumpire moramo oprati i kuhati ih dok ne budu gotovi.

Kada su krumpiri pri kraju s kuhanjem izvadite ih iz lonca i dobro ih osušite.

Osušene krumpire poprskamo sa maslinovim uljem, pospemo solju, crnim paprom i ružmarinom te lagano promiješamo.

Pećnicu zagrijemo na 200 stupnjeva a krumpire poslažemo u posudu za pečenje i pečemo 25-30 minuta.

Savjet:

Ako vam je jednostavnije krumpire možete zamotati u aluminijsku foliju te peći na roštilju 25-30 minuta

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Celer

Korijen celera

1,00 eur/kg

Pirovo brašno

Pirovo brašno

2,00 eur/kg

Ostalo

Kozja skuta

15,00 eur/kg

Paprika

Crvena paprika

1,00 eur/kg

Slatki likeri

Terranino

17,12 eur/L

Suhe smokve

Suhe smokve

2,65 eur/kom

Poklon paketi

Poklon paket 3x čokoladne bučine koštice

12,00 eur/kom

Ostalo

Ribež inox Nini Tartufi

25,00 eur/kom

Tartufi

Crni sjeckani tartuf 90 g

21,25 eur/kom

Gotovi proizvodi

Bijela tartufata 90 g

12,50 eur/kom

Cherry rajčica

Mini rajčice

1,00 eur/kg

Grickalice

Heljda snack s kukuruzom

2,65 eur/kom

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg

Repa

Svježa repa

1,00 eur/kg