Sataraš

Na tavi dobro zagrijte ulje te popržite luk narezan na tanke listiće, dodajte papriku narezanu na kockice, dodajte sol, vegetu, crvenu papriku, šećer i pirjajte na umjerenoj vatri dok paprika ne omekša.

Rajčicu zarežemo po površini te ju stavimo na 3 minute u posudu sa vrelom vodom te ocijedimo i rajčicu ogulimo i nasjeckamo na manje kockice i dodamo u posudu s paprikom.

Sve zajedno i dalje dinstamo dok tekućina ne ispari.

Ako fali začina doradite po želji.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Inćuni

Marinirani inćun - 370ml

8,50 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje, Istarska Bjelica 0,5 l

18,00 eur/kom

Gotovi proizvodi

Bijela tartufata 90 g

12,50 eur/kom

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Bučino ulje

Slavonsko bučino ulje

22,00 eur/L

Eko proizvodi

EKO voće

1,00 eur/kg

Slatki likeri

Terranino

17,12 eur/L

Bučino ulje

100% bučino ulje 0,5l

11,00 eur/kom

Majčina dušica

Ukiseljeni Motar (Petrovac) - 720 ml

10,00 eur/kom

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom

Tabasco

Ljuti chili umak - OLD SMOKER

7,00 eur/kom

Suhe smokve

Suhe smokve

2,65 eur/kom

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom