Janjeći kotlet s metvicom

Janjeće kotlete (8-12 komada) posipamo solju i parom i dobro utrljamo sitno nasjeckanim listićima metvice.

Na zagrijanu tavu stavimo 2-3 žlice maslaca,1 češanj zgnječenog češnjaka i zajedno sa sitno nasjeckanim listićima metvice propirjamo i te dodamo janjeće kotlete,popržimo ih sa svake strane 3-4 minute,složimo ih na zagrijani pladanj i prelijemo sokom od prženja i ukrasimo grančicama metvice.

Češnjak (1-2 češnja) očistimo i sitno nasjeckamo i pomiješamo ih sa 1-2 žlice limunova soka,1 čašom vrhnja (150g) i dodamo soli i papra po želji te ponudimo uz janjeće kotlete.

Prilog:

Pečeni krumpir ili krumpir s peršinom i miješana salata.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Biljne kapsule

BILJKE ZA DIJABETES kapsule

35,00 eur/kom

Feta

Ovčji feta sir

10,00 eur/kom

Njega lica

Kraljevski Anti-age serum od Ruže

25,00 eur/kom

Tabasco

Ljuti chili umak - OLD SMOKER

7,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Bučino ulje

Slavonsko bučino ulje

22,00 eur/L

Suhe smokve

Suhe smokve

2,65 eur/kom

Prepeličja jaja

Ukiseljena (marinirana) prepeličja jaja

10,00 eur/kom

Ostalo

Bamija-Rezana bamija Okra

200,00 eur/kom

Bučino ulje

BUČINO ULJE hladno prešano (0,5l)

20,00 eur/kom

Biska

Rakija Biska 0,70 l

24,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom

Bučino ulje

100% bučino ulje 0,5l

11,00 eur/kom

Med s dodacima

IMUNO BOMBA 450 G

8,00 eur/kom

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom