Rezanci sa šunkom i gljivama

Rezance stavite u vrelu, posoljenu vodu i kuhajte dok ne omekšaju.

Za to vrijeme dok se rezanci kuhaju na tavi ugrijte maslac i kratko popržite dimljenu šunku narezanu na sitnije kockice i šampinjone koje ste narezali na tanje ploškice.

Pirjajte ih na laganoj vatri 15 minuta, začinite solju i vegetom i pospite sa malo brašna.

Prelijte mlijekom i prokuhajte, te dodajte sjeckani peršin,naribajte malo sira i dodajte vrhnje za kuhanje pa dobro promješajte.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Prepeličja jaja

Ukiseljena (marinirana) prepeličja jaja

10,00 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Njega lica

Kraljevski Anti-age serum od Ruže

25,00 eur/kom

Ostalo

Bamija-Rezana bamija Okra

200,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO BATAT - ljubičasti

3,00 eur/kg

Pršut

Pršut Ruža

12,50 eur/kg

Kava

Kava od žira

7,00 eur/kom

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Biska

Rakija Biska 0,70 l

24,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO voće

1,00 eur/kg

Bučino ulje

BUČINO ULJE hladno prešano (0,5l)

20,00 eur/kom

CBD proizvodi

CBD KAPI (20%) 10ML - PUNI SPEKTAR

73,00 eur/kom

Biljne kapsule

BILJKE ZA DIJABETES kapsule

35,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom