Rezanci sa šunkom i gljivama

Rezance stavite u vrelu, posoljenu vodu i kuhajte dok ne omekšaju.

Za to vrijeme dok se rezanci kuhaju na tavi ugrijte maslac i kratko popržite dimljenu šunku narezanu na sitnije kockice i šampinjone koje ste narezali na tanje ploškice.

Pirjajte ih na laganoj vatri 15 minuta, začinite solju i vegetom i pospite sa malo brašna.

Prelijte mlijekom i prokuhajte, te dodajte sjeckani peršin,naribajte malo sira i dodajte vrhnje za kuhanje pa dobro promješajte.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Svinjsko meso

Potražujemo svježe svinjsko meso

0,13 eur/kom

Šljivovica

Rakija šljiva - 1L

13,00 eur/L

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Lignje

Domaće jadranske lignje

0,01 eur/kg

Melem

Zlatna mast od 24 ljekovite biljke 100ml – BioProizvodi Varaždin.

20,00 eur/kom

Pastrva

PASTRVA

3,98 eur/kg

Poriluk

Krumpir

1,00 eur/kg

Tanki rezanci za juhu

Jušni rezanci s mrkvom 400 g

1,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO voće

1,33 eur/kg

Masti životinjskog podrijetla

Guščja mast, 600g

20,00 eur/kom

Ostalo

Otkupljujem povrće

0,13 eur/kg

Jabuke

EKO Jabuka Fuji

2,40 eur/kg

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Poklon paketi

Poklon paket Božić

28,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Maslinovo ulje 0.5l

10,40 eur/kom